Борисов за сина на президента: Оставете го на мира, рядко готино момче е

Премиерът гневен на протести пред дома му в Банкя: Ще им пратя снимки как бебетата плачат

OFFNews 13 февруари 2021 в 13:36 6836 0

Познавам го сина на президента, рядко готино момче е, симпатяга, красив, умен, спортист. На тази възсраст всеки може да наруши нещо, сигурно с баща му сме правили по-големи глупости. 

Така премиерът Бойко Борисов коментира казуса със сина на президента Румен Радев, който се забърка в скандал, след като бе на купон в центъра на София, довел до проверка от МВР. Непълнолетният Георги Радев, според Борисов, е много симпатичен. Не ви ли е срам да правите така с децата, попита той по време на обиколка в Ямбол и региона. 

Видимо разгневен от протест пред дома му в Банкя, той заяви: Обадиха ми се, отишли шпицкомандите на Радев, Мая Манолова... Децата реват, внуците реват. 

Политиците да запомнят този ден. Ще им пратя снимки как бебетата плачат. Да ги попитам - демократи ли сте вие, това ли е върховенство на закона. Провокации ли искате, да се бият хората, добави ядосано Борисов. Не ми се говори повече, обяви той в Елхово. 

Близо 1,4 млрд. лева ще могат да използват общините за саниране на жилища и енергийна ефективност по линия на Националния план за възстановяване и развитие, стана още ясно по време на посещението на премиера Борисов в Елхово. Министър-председателят напомни за лъжите, които бяха изговорени как със санирането ще се отнемат домовете на хората. „Няма по-добра социална политика от това да дойдат и да ти направят без пари къщата и да ти направят по-ниски разходите за отопление", изтъкна Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews