Здравният министър потвърди: Синът на президента е сред задържаните младежи, купонясвали в хостел

OFFNews 08 февруари 2021 в 15:14 10769 1

Синът на президента Румен Радев е бил сред младежите, които са задържани снощи на столичния бул. "Христо Ботев", където купонясвали в хостел и замеряли минувачи с различни предмети. 

За участието на Георги Радев в купона потвърди здравният министър Костадин Ангелов в Кюстендил днес. Той не съобщи повече подробности.

Снощи МВР информира, че при една от проверките на СДВР и СРЗИ за спазването на противоепидемичните мерки в София, полицаите са реагирали на сигнал от граждани и установили 14 лица - 11 тях непълнолетни и 3-ма пълнолетни. 

За случая веднага е уведомен инспектор "Детска педагогическа стая" на Четвърто РУ. Родителите на един от непълнолетните са отказали да дойдат и да вземат детето си. Един от пълнолетните, присъствали на адреса, се е ангажирал да го съпроводи до дома му.

Всички непълнолетни са призовани да се явят днес с родител в столичното Четвърто районно полицейско управление.

Непълнолетният Георги Радев е син на президента от първата му съпруга Гинка Кесякова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9000

1

Petio Petkov

08.02 2021 в 16:36

И откъде би могъл да знае министърът на здравеопазването поименно всички стотици нарушители на разпоредбите? А и да знае, как би разпознал името на сина на президента - Радев е често срещана фамилия. Голяма работа - събрали се 13 ученици на купон. Ами те всеки ден се събират в клас по 2 пъти повече. Младостта си иска своето. Като станат пенсионери - ще пазят апартаментите.