Бареков към отцепниците: Вие избирате дали да сте задници

OFFNews 20 март 2015 в 18:55 5826 11

Господа, Вашата съдба и Вашият избор вече са във Ваши ръце. Отивате ли в неделя на заплата при олигархията, където като център предници или задници ще служите само за придатък без право на воля на управляващите или Вие, г-н Танчев и сие, ще приемете предизвикателството и поканата да застанете като достойни мъже очи в очи с тази партия, която Ви приюти, повярва и Ви направи депутати?

Така лидерът на "България без цензура" ББЦ Николай Бареков се обърна към отцепниците от ББЦ, които вече заявиха, че ще правят нова партия.

Обръщам се и към колегите от останалите партии, които приеха да бъдат обезличени под нищо незначещото име Български демократичен център – Вие, слуги на олигархията ли ще бъдете или ще защитите честта и достойнството на Вашите партии и отговорността пред избирателите, като изберете трудния път да бъдете алтернатива и опозиция на едно управление, което не отговори на очакванията дори на своите избиратели?- пита още Бареков.

Заговорът ББЦ да бъде ударена в парламента чрез купуване на нейните депутати и прехвърлянето им в корпоративния проект ЛИДЕР е бил направен още преди изборите, каза Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

След като Росен Петров напусна, а колегите от групата на БДЦ гласуваха по команда на ГЕРБ и ДПС, аз разбрах, че този заговор е в ход. Затова преди Коледа на 2014 г. оттеглих подкрепата си от тази парламентарна група и спрях опита й да срами името на моята партия „България без цензура“, коментира бившият журналист.

Нека в неделя всеки сам направи своя избор – дали да отиде на заплата в новата стара партия ЛИДЕР-БДЦ и да продължи да срами името си, гласувайки най-непопулярните решения на управляващите, или да приеме моята покана и дойде в неделя в Бургас пред разширеното заседание на ББЦ да разговаря очи в очи с тези, които са го избрали и направили народен представител. Нека тогава да чуят как нашата партия оценява дейността им в парламента, обяви Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!