Ексклузивно Президентът назначи служебния кабинет. Стефан Янев става премиер (пълният състав)

Бареков към отцепниците: Вие избирате дали да сте задници

OFFNews Последна промяна на 20 март 2015 в 18:55 5111 11

Господа, Вашата съдба и Вашият избор вече са във Ваши ръце. Отивате ли в неделя на заплата при олигархията, където като център предници или задници ще служите само за придатък без право на воля на управляващите или Вие, г-н Танчев и сие, ще приемете предизвикателството и поканата да застанете като достойни мъже очи в очи с тази партия, която Ви приюти, повярва и Ви направи депутати?

Така лидерът на "България без цензура" ББЦ Николай Бареков се обърна към отцепниците от ББЦ, които вече заявиха, че ще правят нова партия.

Обръщам се и към колегите от останалите партии, които приеха да бъдат обезличени под нищо незначещото име Български демократичен център – Вие, слуги на олигархията ли ще бъдете или ще защитите честта и достойнството на Вашите партии и отговорността пред избирателите, като изберете трудния път да бъдете алтернатива и опозиция на едно управление, което не отговори на очакванията дори на своите избиратели?- пита още Бареков.

Заговорът ББЦ да бъде ударена в парламента чрез купуване на нейните депутати и прехвърлянето им в корпоративния проект ЛИДЕР е бил направен още преди изборите, каза Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

След като Росен Петров напусна, а колегите от групата на БДЦ гласуваха по команда на ГЕРБ и ДПС, аз разбрах, че този заговор е в ход. Затова преди Коледа на 2014 г. оттеглих подкрепата си от тази парламентарна група и спрях опита й да срами името на моята партия „България без цензура“, коментира бившият журналист.

Нека в неделя всеки сам направи своя избор – дали да отиде на заплата в новата стара партия ЛИДЕР-БДЦ и да продължи да срами името си, гласувайки най-непопулярните решения на управляващите, или да приеме моята покана и дойде в неделя в Бургас пред разширеното заседание на ББЦ да разговаря очи в очи с тези, които са го избрали и направили народен представител. Нека тогава да чуят как нашата партия оценява дейността им в парламента, обяви Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.03 2015 в 10:21

Барекооооов, да би мирно седяло не би чудо видяло.Излъга сума хора че ще им се оправи живота ,но не каза че става въпрос само за твоя.Баба Нешка ,дето уж нямаше грешка се осра и тя на стари години и ни даде повод да споменаваме нея и роднините и от женски и мъжки род ,дълги години напред.Гнус ме е от такива като вас.Повръща ми се чак.

21.03 2015 в 09:38

Този, че е боклук, боклук е. Ама кои бяха тези дебили , които го изпратиха в Брюксел ? А да попитам, кьде е кака Нешка ?

21.03 2015 в 09:14

Тоя е толкова прост и дори не е забавен - кой гласува за такива хора?!? Чадото на олигархията обвинява други в олигархични зависимости??? Ебаси политиката.

21.03 2015 в 02:30

Това, БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ е голЕм цирк! Само дет'са много скъпи билетчетата и ни ги пробутват без да питат дали ги искаме!

21.03 2015 в 00:23

Не мога да повярвам, че в тази държава има хора, които са гласували за Бареков. Защо по дяволите?

20.03 2015 в 23:19

И да не забравя да попитам: Какво прави това леке в Брюксел?! Кой друг представлява освен себе си и жена си?

20.03 2015 в 23:16

Те че са задници, в това съмнение няма. Също няма съмнение че бившия им вожд е най-големия гъз сред тях.
А иначе е весело да се гледа как този мошеник се върти и гърчи като настъпана змия. А още по-весело е да се гледат провисналите муцуни на тия които гласуваха за измислената му "партия". Всички тия идиоти се подмамиха от парите които баш-задника хвърляше наляво и надясно преди изборите и си мислеха че това ще продължава вечно. Да, ама пари вече няма, и измамените камили останаха с пръст в устата...

20.03 2015 в 20:31

Тоя резак Дуду се опитва да си изчисти името и ако може пак да го ползват от ДПС внедрен в друга партия както сега става с Кунева.

20.03 2015 в 20:04

Дудук,ти ги прикотка с отлични възнаграждения и те ти пристанаха,това и ти индиректно признаваш.Но те не са виновни,че парите ти секнаха,от простотия си въобрази,че ще са вечни.И е естествено бившите ти да потърсят нови пристани,до кога предстои да видим.

20.03 2015 в 19:56

ми ща бодна отдире, вожде!