Новата ни анкета: Трябва ли да се въведе задължително гласуване у нас?

OFFNews Последна промяна на 11 март 2016 в 15:16 6064 21

Снимка sxc.hu

В новата ни анкета Ви питаме: Трябва ли да се въведе задължително гласуване у нас?

В допитването ни има 4 възможни отговора.

Всеки наш читател има правото да гласува само веднъж.

Анкетата можете да намерите в дясната част на сайта или да гласувате директно в тази статия.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.04 2016 в 18:43

Не, не трябва да се въвежда задължително гласуване у нас.

Защото е против Конституцията и съответно против правата на личността.

Нежеланието да се гласува означава недоверие в политическите партии.

12.03 2016 в 11:49

Ясно е, че сме роби на тази система, но вместо да вървим към свобода се връщаме към "робство". Най-лошото е, че вината е наша.

12.03 2016 в 06:34

Не знам как ще го приемат това, ама примерно както при мен на два пъти съм на работа на изборите и работя извън града, кое да предпочета?

11.03 2016 в 20:42

голпмо разминаване между резутатите от анкетата и резултатите от форума! ~44% иска уж задължително гласуване И санкции, а пък от минуси плюсове във форума, излиза, че бая по-вече народ иска да го тури в гъза на тези които са за задължителн0 гласуване.
И, педерасти жалки, ЗАЩО НЕ СЛОЖИХТЕ ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС!

ДА ИМА ЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ В ПЛЕНАРНА ЗАЛА! ДА СЕ ТУРИ ЛИ ПО ЕДИН КУР СИРЕНЯСАЛ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАТ. ДА СЕ ОБЯВЯТ ЛИ ЗА НЕВАЛИДНИ ВСИЧКО ЗАКОНИ ЗА КОИТО СУМАРНО НЯМА ДВЕСТА И ЧЕТИРИДЕСЕТ ГЛАСА (ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ И ВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ).

КАКВО СТАВА БЕ, ПЕДЕРАСТИ ТЪПИ??? ЩЕ ГЛАСУВА НАРОДА ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО ЗА 240 БОКЛУКА КОИТО КОГАТО СИ ИСКАТ ЩЕ ГЛАСУВАТ, КОГАТО СИ ИСКАТ ЩЕ ПРАВЯТ ЧЕКИИ В КЕНЕФА НА ПАРЛАМЕНТА, КОГАТО СИ ИСКАТ ЩЕ ВЛИЗАТ В ПЛЕНАРНА ЗАЛА...

ЕБА СИ ТЪПИЯ НАРОД! НЕ ЛЕВСКИ И БОТЕВ ЗАСЛУЖАВАТЕ, А ДЕЛЯН И ДОГАН!

11.03 2016 в 18:22

Досега съм гласувал , но приемат ли този закон ще намеря начин да не го правя или ще пускам невалидна бюлетина с надпис "протест" . Тук става въпрос за погазване на свободата на човека да решава своето поведение.

11.03 2016 в 18:10

Ей за това не вървят нещата в държавата - всеки има свои закони, своя конституция, свой правилник за движение и т.н.!Многознайковци сме и нищо не можем да направим, докато се цепим!

11.03 2016 в 17:22

14, хората като теб, които са решили да търсят щастието в друго кьоше на света, не би трябвало да ви се дава изобщо право да гласувате. Откъде на къде някакъв келеш, който вече говори развален български и се връща за по седмица в годината да си оправи зъбите, ще определя моята съдба? Като емигрант, би трябвало да те интересува благосъстоянието и политиката на страната, в която си.

11.03 2016 в 16:33

А хората в чужбина като мен,как да гласувам?
През интернет ми е бързо,лесно и чудесно,но няма такава опция за сега.

11.03 2016 в 16:25

От както има "Демократични избори"у нас,аз си гласувам.
За толкова години,мнооого спорове и разговори по темата са се водили.Убеден съм,че задължителното гласуване,ще вдигне броя на валидните бюлетини с 3-5%.А тези със странни рисунки,попържни,псувни и пр.народно творчество,ще нарастнат с 20-30%.Гласуването е право и позиция.По принцип,колкото повече истински гласували,толкова по-малко купени вотове,по-малко ДПС,Атака...А накрая...идва Цветанов и нещата си идват по местата.С числата.

11.03 2016 в 16:14

Абе, врабчо, под строй ли ще ни карат до секциите? С ОФ председателката отпред? Със знамена и портрети на бойко и неговата вярна дружина? Ей, путьо, ние сме минали през това и няма да допуснем да се повтори. Повръща ни се от самата представа, че това може да се върне. Ама знае ли човек? С чикчирикащи тъпаци и това може да дочакаме.

Същината на въпроса е в това имат ли ПРАВО тези, които са избрани, а някои от тях и призвани, да искат създаването на противоконституционни закони? Нали уж всички ние искаме спазване на законите, ред и спокойствие в името на напредъка на държавата? или искаме останалите да спазват закона, а ние да си правим квото ни скимне? Дайте да се уточним кой да какво се бори.

Поздрав!