Зет като мед: Министър Божидар Лукарски пее, танцува, има чувство за хумор

OFFNews 16 октомври 2016 в 10:55 13189 3

Снимка бТВ

Тъщата на икономическия министър Божидар Лукарски Елисавета Йорданова го засипа с похвали в репортаж на бТВ. Тя се занимава с ансамбъл за народни танци в Ню Йорк.

„Той е такъв, какъвто трябва да бъде. Той е грижовен, с чувство за хумор, обича да пее и да танцува. Надявам се да се виждаме по-често. И винаги са добре дошли и ги чакам с нетърпение в Ню Йорк”, описва тя зет си.

Елисавета коментира и медийния шум около брака на дъщеря си.

„Има толкова много по-важни събития, които могат да бъдат отразени, отколкото да си навираме носа в личния живот на една млада двойка. Да, той е имал първи брак, аз също имам втори брак в момента. Ние не сме първите хора, които са приключили с един брак и са създали ново семейство. Хората се женят по 4 пъти и не смятам, че това е престъпление, както беше описвано в много вестници”, обобщи тя.

Тъщата на Лукарски не пропусна да похвали и собствената си щерка Ива Йорданова-Лукарски.

„Ива е невероятна втора майка на тези деца и не е нужно да правим от мухата слон. Ако мога да отправя един апел като майка - потърсете доброто. Или както Мишел Обама казва: Когато някои са долу, търсете висините”, допълва Елисавета.

Тя определи дъщеря си като "невероятен защитник на това, което правя".

"Тя ми даде първа ръка да започна и във всеки момент е готова да помогне. Пътуваше няколко пъти, за да присъства на наши концерти, както и Божидар отдели от графика си, за да може да дойде през май месец, което за него е трудно”, казва тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови