Рут Колева избухна: Гери-Никол с "яката дупара" ли пращаме на "Евровизия"?

OFFNews 16 февруари 2017 в 15:14 37299 15

Снимка Личен архив

Рут Колева

Българският конкурс за Евровизия като че ли е обречен на скандали. И тази година конфликтът не закъсня и дори обещава да е по-зрелищен от всякога.

Искрата подпали певицата Рут Колева с гневен статус във фейсбук. Тя твърди, че колежката й Гери-Никол е възможният наш представител на европейския песенен конкурс. Рут намеква, че Гери-Никол разполага с финансов гръб, за да бъде избрана да замине за Киев. 

Рут Колева публикува онлайн разговора си с композитора "Боби", който е автор на една от състезаващите се тази година песни в конкурса - тази на Криста.

От разговора им става ясно, че към момента под номер едно е песен на Кристиан Костов. Съществувал обаче вариант продуцентът на Костов Саня Армутлиева да не се съгласи на условията на БНТ за договор и тогава щяло да се премине към план Б - да замине вторият. Това към момента била Криста, но било възможно част от журито да бъде подкупено в полза на Гери-Никол.

Във фейсбук Рут Колева пише, че тя самата би представила достойно България на песенния конкурс, но се отказала да участва в надпреварата заради съмнения в прозрачността на избора.

Сядам да пиша този статус, с искрено отвръщение и тотално разочарование. Наскоро се зарекох да спра да обръщам внимание на неправдите. Да се науча да си мълча. Да съм по-духовна и игнорираща. Уви, не е лесно когато се сблъскваш с такава помия. Защо артисти и изпълнители като мен никога няма да се явят на Евровизия? Миналата година, един голям лейбъл с който преговарям, ми предложи, ако се явя на Евровизия да поеме разноските по 20 градово европейско турне + доста по голям бюджет за маркетинг при издаване на албума ми. Заради това (и не само), аз реших да започна подготовка по явяване на този конкурс. Изглеждаше ми логично - издавам албум, английския ми е перфектен, имам опит и вярвам, че бих представила България достойно. Декември месец, около записите на една от песните, която бях решила да заявя (комерсиално парче дело на същия екип работил с Поли Генова миналата година), получихме информация, че бащата на Гери Никол е предложил голяма сума пари за да се яви именно тя на конкурса. Тази информация, инстантно ме отказа от въпросния "конкурс".

Колева замесва и още лица в скандала. Тя пише, че Саня Армутлиева от "Вирджиния рекърдс" е дирижирала избора, за да бъде класиран под номер 1 Кристиян Костов, когото тя продуцира.

Проблемът в момента бил, че Саня ламптяла за пари, та с БНТ още нямали договор. Скандално. За капак, ако не отиде той, щяла да отиде Гери Никол с "Яката дупара" на база много съмнителни гласове от разни международни "блогъри" за които се твърди, че им е платени. Много представително. Още по-скандално е как БНТ са допуснали тази информация да изтече и да стигне дори до хора като мен - които нямат нищо общо с тоя конкурс. В следащия пост ще ви разкрия още детайли, с имена и цифри. Браво Евровизия. Честито България. И нека Рут Колева пак го отнесе, за гнусните схеми на другите. Един човек днес ми каза, че ако напиша тази информация ще се превръна в Едуард Сноудън на българската музика. Ето, видя ли? #безстрах от мръсната ви мафия.

От Българската национална телевизия определиха информацията по-горе като спекулация. "БНТ все още не е взела решение кой ще бъде българският представител. Очаква се това да стане ясно в началото на март", посочиха от пресофиса на телевизията.

Сходна бе и реакцията на "Вирджиния рекърдс". От компанията коментираха за OFFNews, че участват в конкурса по каналния ред, чакат резултата и към момента нямат информация, че техният изпълнител печели.

От екипа на Гери-Никол заявиха, че младата звезда няма намерение да коментира случая и ще уважи всяко решение на журито.

Тази година българският победител се избира от международно жури, в което влизат и представители на Universal, на ЕBU (съюзът на европейските обществени телевизии, който организира песенната надпревара Евровизия), двама независими блогъри и др.

Редакцията е готова да публикува и други мнения по темата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

15

случайно прочетох

17.02 2017 в 12:44

“А Рут Колева не стига че е като житената питка в лицето, ми и гласовите и данни са най-много за учителка по музика.“
:))))
Важното е, че освен със скандали с друго не може да се изяви.А лицето е отражение на духовността и интелекта на индивида и няма как да не е като житена питка.

77927

14

El Commandante

17.02 2017 в 09:32

panel, тя е от Варна, там всички мйечат.

А Рут Колева не стига че е като житената питка в лицето, ми и гласовите и данни са най-много за учителка по музика.

Тая e lose-lose отсекъде...

10812

11

Скандинавец

16.02 2017 в 20:06

Хвани Гери-Никол и удари Рут Колева. В следващия рунд ги размени.

77927

10

El Commandante

16.02 2017 в 18:11

Рут Колева има изключително лузърска физиономия впрочем.

Човек трябва много добре да може да пее, за да си позволи такава физиономия...а те не може...

16193

8

SC

16.02 2017 в 17:58

Кой каквото има, с това отива на конкурс. Някои с бради, някои с дупари. Важното е шоу да става.

77927

7

El Commandante

16.02 2017 в 17:30

"Наскоро се зарекох да спра да обръщам внимание на неправдите. Да се науча да си мълча. Да съм по-духовна и игнорираща. Уви, не е лесно когато се сблъскваш с такава помия. Защо артисти и изпълнители като мен никога няма да се явят на Евровизия? "


Буахахахахахаха, плача, плача от възмущение и съчувствие!
Защо, О ЗАЩО наистина?!?!?Ми защото си некадърна ма, пача, е затва.....

77927

6

El Commandante

16.02 2017 в 17:25

Рут Колева е типичния либераст-соросоид-козяк.
Некадърна до безумие, но за сметка на тва креслива по медиите до възбог.

Парчето на Гери Никол си е екстра, ако не ми вервате гледайте МеТеВе кво дават...