Доналд Тръмп ще връща славата на САЩ с Вермахта

OFFNews 15 юли 2015 в 13:30 7307 10

Кандидатът за президент на САЩ от партията на Републиканците Доналд Тръмп качи крайно неподходяща снимка в Twtitter, с която за пореден път да покаже желанието си, че ще върне славата на Америка. Проблемът в снимката бил, че на нея има кадър на немски военни от Втората световна война.

На снимката, където Тръмп и войниците от Вермахта са фон на американското знаме, има още доларови банкноти и сградата на Белия дом.

Под снимката в Twitter Тръмп е написал "Имаме нужда от истинско лидерство. Имаме нужда от резултати. Да върнем САЩ обратно в играта!".

След осъзнаването на грешката си, екипът, който поддържа акаунта на Тръмп в социалната мрежа, премахнал снимката, а бизнесменът хвърли вината за гафа върху негов стажант.

Всъщност за направата на колажа Тръмп е ползвал снимка на възстановка на немските военни, а не реални военни от Вермахта. 

Междувременно Тръмп поведе в анкетите за най-голям претендент на Републиканците за кандидат-президент.

Изборите за нов президент на САЩ ще бъдат през ноември 2016-та година, като за момента най-големи претенденти за мястото на Обама са бившата президентша Хилъри Клинтън от партията на Демократите и бизнесменът на Републиканците Доналд Тръмп.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!