Водата спира в 6 квартала на София

OFFNews Последна промяна на 01 юли 2015 в 08:36 4526 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от водоснабдителното дружество.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект в жк. „Лозенец“, ул. „Горски пътник“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Горски пътник” от ул. „Богатица” до ул. „Милевска планина”, ул. „Милевска планина” от ул. „Горски пътник” до ул. „Бунтовник”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Горски пътник“ на кръстовището с ул. „Милевска планина“. След реализацията на тoзи инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Маестро Атанасов“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи между ул. „Маестро Атанасов“, ул. „Наум“, ул. „Свети Горазд“, ул. „Еловица“, ул. „Момино венче“, ул. „Вълшебно биле“, ул. „Крайречна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на пл. „Цар Иван Александър“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ръжана“ в жк. „Надежда“ 3 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи между ул. „Ръжана“ от ул. „222“ до ул. „Христо Силянов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Ръжана“ на кръстовището с ул. „Христо Силянов“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и спирателни кранове в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Пролетна“, ул. „Караджин“, ул. „Стадион“, ул. „Блазна“, ул. „Бреза“, ул. „Половраг“, ул. „Ибровица“, ул. „Иван Пешев“, ул. „Връх Острокап“, ул. „Альовица“, ул. „Заградена поляна“, ул. „Борова гора“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Караджин“ на кръстовището с ул. „Ибровица“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център“, район Оборище, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Росица“ от ул. „Париж“ до ул. „Дунав“, ул. „11-ти август“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Росица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Росица“ на кръстовището с ул. „11-ти август“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софийска“, с. Световрачане, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Софийска“ от ул. „Здравец“ до ул. „Цветна градина“, ул. „Миладин Цветков“ от ул. „Софийска“ до ул. „Железопътна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Софийска“ на кръстовището с ул. „Синчец“.