Без вода в 7 района на София днес

OFFNews 22 юни 2015 в 06:15 4440 0

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул.5049 в жк. „Дружба“I се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите, живеещи на ул. „Кръстю Пастухов“, ул. „Иван Арабаджията“, ул. 5019 и ул. 5021. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска зад бл. 44.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 714 в жк. „Люлин“ 7 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите, живеещи в бл.713, бл. 714 и бл. 715. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на паркинга пред бл. 713 и бл. 714.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. „Ген. М.Д.Скобелев“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите, живеещи по бул. „Ген. М.Д.Скобелев“ от Руски паметник до ул. „Дамян Груев“. по бул. „Македония“ от ул. „20-ти април“ до бул. „Ген. М.Д.Скобелев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Ген. М.Д.Скобелев“ ъгъла с ул. „Владайска“.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Искър“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Искър“ от ул. „Будапеща“ до ул. „Георги Бенковски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Искър“ ъгъла с ул. „Георги Бенковски“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Равнище“ в с. Владая се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Равнище“ от ул. „Акад. Петко Стойнов“ до ул. „Бистър поток“, по ул. „Бистър поток“ от №13 до №37 и по ул. „Борика“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Равнище“№1.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лепенец“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Лепенец“ от ул. „Поп Груйо“ до ул. „Рилска обител“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска ул. „Лепенец“№40.

Във връзка с локализиране на скрит теч до бл. 4 в кв. „Редута“ с понижено налягане на водата ще бъдат от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Калиманци“, ул. „Иларион Драгостинов“, ул. „Георги Манчев“ и ул. „Димитър Софиянец“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата в жк. „Гео Милев“ - ул. „Кочани“, ул. „Виница“ и кв. „Редута“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска ул. „Калиманци“ пред бл. 101.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!