Улица "Блато" и още 13 места в София остават без вода

OFFNews Последна промяна на 18 юни 2015 в 06:30 5139 0

Без вода остават днес 13 района в София, в центъра на града ще са на сухо до късно вечерта. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Патриарх Евтимий", Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Витоша",бул. „Цар Освободител", ул. „Дякон Игнатий", ул. „Граф Игнатиев", бул. „Патриарх Евтимий". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Христо Белчев" ъгъла с ул. „Парчевич"; бул. „Патриарх Евтимий" ъгъла с ул. „Ангел Кънчев".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 511 в кв. „Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода" в квартала. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 511 ъгъла с ул. 520. 

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Полк. Никола Попов" в жк. „Люлин" 6 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бл. 631, бл. 632, бл. 633, бл. 640, ул. 621. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 621 ъгъла с ул. „Петър Горанов".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Васил Петлешков" в жк. „Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи на: ул. „Васил Петлешков" бл. 112, ул. „Васил Петлешков" №34, ул. „Ильо войвода" №13. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Васил Петлешков" бл. 112.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски", Център , се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи по ул. „Георги Бенковски" от бул. „Княз Александър Дондуков" до ул. „Екзарх Йосиф", по ул. „Екзарх Йосиф" от ул. „Георги Сава Раковски" до ул. „Будапеща". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Бенковски" ъгъла с ул. „Искър".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Дъб" в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи на ул. „Дъб", ул. „Бор", ул. „Кория" по ул. „Ясен" от ул. „Липа" до ул. „Дъб". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Дъб"до параклиса.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Усойка" в с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на Толумска махала, Бурновска махала; ул. „Усойка", ул. "Мърфи", ул. „Цар Симеон"от №89 до №103. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Усойка" ъгъла с ул. „Цар Симеон".

Във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любимец" в с. Мировяне се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в на ул. „Блато", ул. „Казанджийска", ул. „Ветрен", ул. „Петко Каравелов". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Петко Каравелов" пред църквата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Карашка" в кв. „Челопечене" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи на: ул."Карашка" от №1 до №30. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Карашка" ъгъла с ул. „Латинка".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Варовита" в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи на: ул. „Варовита" и ул. „Христо Ботев" между ул. „Варовита" и ул. „Методи Бегов". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Варовита" ъгъла с ул. „Христо Ботев".

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Атанасов" в кв. „Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи по ул. „Маестро Атанасов" от ул. „Ябълкова градина" до ул. „Христина Морфова". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Маестро Атанасов" ъгъла с ул. „Христина Морфова".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Успех" кв. „Бенковски" , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Успех", ул. „Иван Кралича", ул. „Тетевенска", ул. „Хоризонт". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Успех" ъгъла с ул. „Светлина".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Новачки" в кв. „Бенковски" се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи на ул. „Новачки" от №2 до №10 и ул. 454. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Новачки" ъгъла с ул.454. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !