Три града на протест срещу бежанците

OFFNews 21 октомври 2016 в 08:19 7852 3

Най-големите протести срещу бежанците бяха в Харманли, където има голям център за настаняване.

Протести срещу бежанците ще има тази вечер в София, Варна и Ямбол. 

Мотивите на протестиращите са, че мерките на властите за справяне с нелегалната миграция са недостатъчни. Те настояват за недопускането на бежанци на територията на България, закриването на вече изградените бежански центрове и да не се предоставя финансова помощ на мигрантите.

Основна причина за протеста е и така нареченото разселване на бежанците в различни градове на страната, което се предвижда и бе прието от Министерси съвет. 

В София протестът ще започне в 20.00 часа от пл. „Света Неделя” откъдето събралите се ще се насочат към пл. "Лъвов мост".

От столичната полиция съобщават, че ще има охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата преди, по време и след провеждането на протестно шествие.

Недоволство към мигрантите вече изразиха хората от Самоков, Бургас, Харманли, Кресна и Русе.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

3

Нострадамус

21.10 2016 в 10:39

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г. за разселване и усядане на ислямистката сган в българските общини. То има един-единствен параграф, останалият текст е НАРЕДБАТА за разселването им. Подписано е от министър-председателят Бойко Борисов. Нито една друга държава-членка на ЕС не е приемала подобен самоубийствен регламент. И, забележете, разселването се урежда с подзаконов акт – Наредба, за да бъде заобиколен българският парламент. http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=106769

 
X

Да помогнем на украинските деца!