Quantcast

Телефонни измамници се представят за шефа на "Пирогов"

ОFFNews Последна промяна на 25 юли 2014 в 09:56 2577 2

проф. Стоян Миланов
проф. Стоян Миланов

Телефонните измамници използват името на директора на "Пирогов", за да изнудват жертвите си за пари, алармираха от болницата.

Зачестили са случаите на телефонни обаждания, в които лица се представят за изпълнителния директор на „Н. И. Пирогов” проф. Стоян Миланов и искат от гражданите пари за лечение на техни близки.

Във връзка с измамата от медицинското заведения заявяват, че изпълнителният директор на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” НЕ се обажда на когото и да било, за да иска средства за лечение на пациенти на болницата.
В случаите, в които се налага близки на пациенти на спешната болница да заплащат каквото и да било, то това става по надлежния ред на касата на болницата, а лицето, което е платило, получава официален документ за това, припомнят от "Пирогов".

Болницата съветва всеки получил подобно обаждане да се обърне за помощ към компетентните органи от МВР.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.07 2014 в 10:26

Твърди се, че след като е станало ясно, че директорът на Пирогов не е звънял на когото и да било, за да иска пари, той е започнал да се слива с фона зад себе си и малко по малко да изчезва от тази реалност, поради несъвместимост с наложените по традиция корупционни практики :D

25.07 2014 в 10:06

Нормална практика ли е плащането на пари под масата в нашите болници, щом минава подобна телефонна измама? Риторичен въпрос? Законно ли е това? МВР, прокуратура? Йок. А каква е функцията им всъщност. Правоохранителна може би?