Спират водата в части от столицата

OFFNews Последна промяна на 10 юли 2015 в 07:25 1798 0

"Софийска вода" спира водоподаването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Хайдушко изворче“ в жк. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Хайдушко изворче“ от ул. „Житница“ до бл. 20. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушко изворче“ до бл. 30.

Във връзка с изграждане на нова връзка на уличен водопровод на бул. „Ген. Скобелев“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на бул. „Македония“, ул. „Ивайло“, бул. „Христо Ботев“; по бул. „Македония“ от бул. „Ген. Скобелев“ до бул. „Христо Ботев“; по ул. „20-ти април“ от бул. „Македония“ до ул. „Лайош Кошут“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Македония“ ъгъла с ул. „Ивайло“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дон“ в кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на по ул. „Дон“ от ул. „Каменица“ до ул. „Синьото езеро“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Дон“ ъгъла с ул. „Тихи кът“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кавак“ в кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Кавак“, ул. „Медвен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Кавак“ ъгъла с ул. „Лъвчето“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови