Ремонти спират водата в части от София

OFFNews Последна промяна на 09 юли 2015 в 06:12 2688 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 юли, съобщиха от дружеството.

Във връзка с инвестиционен проект за подмяна на уличен водопрод в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Горски пътник” от ул. „Богатица” до ул. „Петър Станчев”; ул. „Милевска планина” от ул. „Горски пътник” до ул. „Бунтовник”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Горски пътник“ на кръстовището с ул. „Милевска планина“. 

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на кв. „Кумарица“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“, ул. „Хаджи Димитър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред църквата.

Във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Васил Левски“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Васил Левски“ от ул. „Липите“ до ул. „Георги Бенковски“; ул. „Георги Бенковски“ от ул. „Спас Андреев“ до ул. „Траянов път“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Васил Левски“ на кръстовището с ул. „Александър Стамболийски“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Екзарх Йосиф“ в район "Оборище" се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Георги Бенковски“ от ул. „Екзарх Йосиф“ до ул. „Цар Симеон“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Георги Бенковски“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „732“, в.з. Бояна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „732“, ул. „Подграмада“ и Боянските гробища. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред входа на Боянските гробища. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарен хидрант на ул. „Александър Стамболийски“ в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Искър“, ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Пирот“ до ул. „Христо Смирненски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Александър Стамболийски“ на кръстовището с ул. „Искър“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови