Без вода остават части от столицата

OFFNews Последна промяна на 06 юли 2015 в 06:09 2716 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водата в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с инвестиционен проект за подмяна на водопровод в жк. „Люлин“ 6 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 632. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „621“ пред бл. 632.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Ломско шосе“ и ул. „Зорница“ в с. Волуяк се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в селото. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада пред кметството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сердика“ в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Сердика“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Цар Симеон“; ул. „Струма“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Сердика“ на кръстовището с ул. „Струма“.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Николай Бинев“ в в.з. „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Николай Бинев“ от ул. „Лешникова гора“ до ул. „Иван Кондов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Лешникова гора“ на кръстовището с ул. „Николай Бинев“.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод и диагностика на ул. „Славия“ в кв. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 11:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Славия“ от ул. „Хайдушко изворче“ до ул. „Коломан“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Славия“ срещу Спортен тотализатор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови