Без вода в София в няколко квартала

OFFNews Последна промяна на 07 юли 2015 в 08:07 3437 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на водопровод в кв. „Център“, район Оборище, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Георги Бенковски“ от ул. „Екзарх Йосиф“ до ул. „Цар Симеон“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Георги Бенковски“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на кв. „Кумарица“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“, ул. „Хаджи Димитър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Две могили“ на кръстовището с ул. „Хаджи Димитър“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крушовски връх“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещина ул. „Крушовски връх“ от ул. „Буземска“ до ул. „675; ул. „675“ от ул. „Брезов рид“ до ул. „Народно хоро“; ул. „Народно хоро“ от ул. „Крушовски връх“ до бул. „Овча купел“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Крушовски връх“ на кръстовището с ул. „Маестро Кънев“.