Без вода в центъра и Драгалевци днес

OFFNews Последна промяна на 03 юли 2015 в 06:34 998 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 3 юли, съобщиха от компанията.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Витоша“, кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на бул. „Витоша“ между бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Верила“, ул. „Гургулят“ между бул. „Витоша“ и ул. „Княз Борис I“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Витоша“ на кръстовището с ул. „Верила“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център“, район Средец, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на бул. „Патриарх Евтимий“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Хан Крум“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Патриарх Евтимий“ № 6.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център“, район Оборище, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Екзарх Йосиф“ от ул. „Сердика“ до ул. „Бачо Киро“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Екзарх Йосиф“ на кръстовището с ул. „Веслец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Миньорска“, с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Миньорска“, ул. „Райна Княгиня“, ул. „Васил Левски“, ул. „Стефан Стамболов”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Райна Княгиня“ - пред детска градина.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Екатерина Божилова“ от ул. „7-ма“ до ул. „Стилян Чилингиров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Стилян Чилингиров“ на кръстовището с ул. „Екатерина Божилова“.  

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !