Quantcast

Приятели на Поничките с контрапротест във Враца

OFFNews Последна промяна на 22 януари 2016 в 08:09 5187 16

Снимка Архив

Приятели, близки и познати на братята Иван и Десислав Дамянови - Поничките, заподозрени за убийството на 18-годишния Тодор, излизат днес на контра протест във Враца. Те се събират тази вечер и тръгват на шествие в подкрепа на двамата обвиняеми, съобщи местното издание "Конкурент". 

Снощи в града за пореден път десетки приятели и близки на починалия Тодор се събраха на улицата, където момчето издъхна на 12 януари. Все още не е готова ключовата за разследването хистологична експертиза, която се очаква да пристигне във Враца в следващите дни.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.01 2016 в 17:53

М И Л О С Т И И С Т И Н А ЩЕ СЕ С Р Е Щ Н А Т П Р А В Д А И М И Р ЩЕ СЕ Ц Е Л У Н А Т !АМИН!
ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ПРОТЕСТА В ЗАЩИТА НА БРАТЯТА НАРЕЧЕНИ ПОНИЧКИ , ДАЙ БОЖЕ ИСТИНАТА ДА СЕ ПОЯВИ И ТЕ ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ !АМИН !МОНГО СКОРО ВЕЛИКИЯ БОГ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС ВЪЗКРЪСНАЛИЯТ ЩЕ НАПРАВИ ГРАДА НИ ВРАЦА И НАС ЖИВЕЕЩИТЕ В НЕГО ЩАСТЛИВИ И БОГУУГОДНИ С УЧАСТИЕ И НАСЛЕДИЕ
В ЦАРСТВОТО БОЖИЕ ВОВЕКИ ВЪВ ВЕЧНА ПОБЕДА НАД сатаната греха антихриста слугуте му човешки нещастието лъжата и всяко невидимо зло!АМИН !НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И СРОДНИЦИ НА ПОЧИНАЛИЯ КАЗВАМ СЛЕДНОТО ''–НЕ БЪРКАИТЕ СПРАВЕДЛИВОСТА СЪС о т м ъ с т и т е л н о с т а ."

22.01 2016 в 12:19

Приятел давам ти безплатен съвет - ходи се гръмни или най - добре, по ще ти е лесно иди в някоя тренировъчна зала по борба, самбо, каквото си избереш и извикай "майка ви да ..." и само гледай.

22.01 2016 в 11:56

Вие не можете да им стъпите на малкия пръст на поничките! Говорите без да знаете!!! Цяла българия им е зад гърба, не гледайте какво ви показват по телевизията! Те са най големите, и могат да си сложат и полицията и съда и вас мишки в малкия си джоб!!!
Протестирайте си, кучетата си лаят кервана си върви, а всички против братята са помяри!!!

22.01 2016 в 11:07

Аз видях всичко - Тодор скочи на двамата брая и имаше около седем ножа и два пистолета, също така носеще бухалка и метален прът.
Зверски преби братята, а те си държаха ръцете зад гърбовете и стоически понасяха ударите му. След това той внезапно почина и това няма нищо общо със сбиването, а и те братята не го докоснаха нито веднъж.
Поничките трябва да бъдат напълно оправдани, даже най добре да осъдят родителите му (защото те са му наследници) да им изплатят обезщетения!

22.01 2016 в 10:38

Още преди 1 седмица написах какво се случи.Това което разказа момчето по телевизията е абсолютно вярно.Близките на Тодор манипулират по безобразен начин обществото и като че ли,това се превръща в практика,а в същото време институциите,вместо да търсят истината,угаждат на хора които лъжат най-безсрамно и манипулират хората единствено и само в своя полза.Врачани,засрамете се,от репортажите е видно,че оскотяването ви върви с пълна сила,оставете институциите да си свършат спокойно работата.Много хора видяха какво се случи и то няма нищо общо с твърденията на близките на Тодор.Надявам се следователите да си свършат работата и да научат всички истината.

22.01 2016 в 10:21

Тази сутрини в блоковете на трите големи телевизии изказване направи човекът опитал се да спаси въпросния Тодор.
Разказа от първо лице какво е видял, какво е направил и какво се е случило още пред районното в деня на събитието преди да подаде показания.
Изгледайте го и след това коментирайте.
Истината за Тодор ще се окаже много по-различна от вашите очаквания.

22.01 2016 в 09:54

До номер 3:

Като ти чета поста явно не си гледал записа, накрая историята ще се окажа обратната, ама от такива първосигнални дъраври като теб на двамата ще им разкажат играта, за да угодят на тълпата слабоумник.

22.01 2016 в 09:48

Еми така ще стане когато правораздаването в България е или право на човека с парите или право на уличния протест.......

Реално случая трябва да се разреши след разследване и доказателства, но уви ..... България ....

Младежа починалия разбрахме, че съвсем не е бил невинен и май е излязъл от колата си деята да ошамари пешеходците дето пресичайки на пътека не са му дали предимство..... Да повторим някой факти младежа е бил въоръжен с бокс и 8 години е тренирал карате, бил е доста снажен и здрав. До колкото разбираме е колабирал и починал от задавяне с храна доста след като боя е приключил и са чакали полиция!

Да не се окаже, че просто господ не прощава?

22.01 2016 в 09:29

Лайняркото е починал от яд че се е изложил пред момата Точка
Келеметата с боксове, ножове и прочие -директно в тухларните Точка
Свобода за поничките Точка
Рекламации не се приемат оlo

22.01 2016 в 09:25

@selqnin Хайде малко по-внимателно с обобщителните коментари. Дебил.