„По-интересно е кой липсва от списъка на Цветан Василев“

OFFNews 15 май 2015 в 19:58 6977 2

Снимка bTV

Не е толкова важно кой е включен в списъка на хората, които са се срещали с Цветан Василев, а кои липсват от този списък.

Това заяви пред bTV социологът Юрий Асланов по повод разпространения в четвъртък списък с имена на хора, посетили Цветан Василев в рамките на няколко месеца през 2013 г.

От списъка излиза, че всички са се виждали с Цветан Василев, но от този списък липсват някои, които се смятаха близки до банкера. Създава се впечатлението, че се е влизало по списък и не по списък, коментира Асланов.

Според депутата от ГЕРБ Методи Андреев пък в бъдеще ще излизат още списъци, този път обаче със сумички срещу тях. 

Този, който пуска този списък, казва: „Щом това съм запазил, правете сметка за другото, което е при мен“, категоричен е Андреев.

Класифицираният все още доклад от KPMG показва, че повечето раздадени от КТБ кредити са били без обезпечение, каза още депутатът.

КТБ е един полигон на сатаната. Всички, които са се занимавали с политика у нас, са получавали кредити от нея, коментира и политологът Антон Тодоров.

В списъка на хората, посетили Цветан Василев, се срещат доста интересни имена, сред които Стоян Дечев и един, за който казваха, че няма да ги води за носа, защото няма такъв – и той е клечал пред кабинета на Василев, обяви Тодоров и допълни, че Цветан Василев е бил секретен сътрудник на ДАНС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!