Лукарски: Не съм бил гост на Цветан Василев, а на телевизия

Който е ходил, да си носи отговорност, коментира Бойко Борисов

Нели Чолашка Последна промяна на 15 май 2015 в 12:45 3253 5

Божидар Лукарски

"Не обръщайте внимание на някакви такива непотвърдени документи. И второ обърнете внимание че аз там съм бил гост на телевизия".

Това каза министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар Лукарски в кулоарите на парламента по повод списъка с посетители при Цеватн василев, който изтече вчера.

Премиерът Бойко Борисов пък призова журналистите да питат хората от списъка с посетители при Цветан Василев защо са ходили там, а не да питат него, след като не е ходил при Василев.

Борисов даде да се разбере, че ако сред хората в списъка има членове на ГЕРБ, те ще понесат своята отговорност.

На въпрос как ще коментира посещенията на шефа на Комисията за финансов надзор (КФН) Стоян Мавродиев при Василев, той напомни, че Мавродиев отдавна се е дистанцирал от ГЕРБ.

"Затова отидете при Стоян Мавродиев и го питайте - що си дирил там и той да обясни. Ако аз бях ходил, щях да ви кажа защо, като не съм ходил, какво да ви кажа", коментира премиерът.

Той обясни още, че е говорил с Менда Стоянова и Десислава Атанасова да предложат във временната комисия за КТБ да бъде засекретено всичко в банката - влогове, фирми, физически лица, кредити, включително и тези, които са правили цесии.

Кирил Добрев от БСП също обясни защо фигурира в списъка с посетителите при Цветан Василев.

"Срещал съм се няколко пъти по негова лична покана. Когато някой ви покани на гости, вие обсъждате ли теми. Той ме е поканил в неговия кабинет, а не в телевизията, така че темите, които сме си говорили, може да ги каже само той", коментира Добрев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.05 2015 в 20:05

Боклук мазен и размазан с гнусна физиономия на олигофрин!
Колкото и кофи с помия и злоба да пишеш с 2 пръста, ПРОСТАК си и ПРОСТАК ще си останеш.

15.05 2015 в 13:22

Не знам посещението в банка да е инкриминирано. Ако се приема за неморално да спрат и осъдят всички медии, които по това време бълваха реклами на КТБ на всеки пет минути.
Тези списъци много приличат на старт на предизборната кампания. Ръчно написани листа с някакви имена и много удобно нито едно име от ГЕРБ. Боко тръби и подчертава навсякъде, че него там го няма. Ами нали сам призна, че с Цветан Василев се беше срещал в Банкя -значи това е по-малко укоримо от морална гледна точка.
Изобщо това и други скандали ни чакат до изборите. И май все Боко няма да бъде намесен -защо ли?

15.05 2015 в 13:00

Божко Трика...... Гъз, ти си нашто знаме.........Товарищ Пръмова..........“РИФОРМИ“........от тях ли чакате.....може ама на кукуво лято:):):):)

Те са само закачалките на шлифера на БОКО КОМПИРА:):):):)

Е, и в интерес на истината добре си смазват САМО техните ТРЪТКИ, а тези дето са имали някакви илюзии.....

15.05 2015 в 12:56

Той обясни още, че е говорил с Менда Стоянова и Десислава Атанасова да предложат във временната комисия за КТБ да бъде засекретено всичко в банката - влогове, фирми, физически лица, кредити, включително и тези, които са правили цесии.

Не засекретено,а разсекретено,не манипулирайте така гадничко бе охлюви!!!

15.05 2015 в 12:53

Лъжец с тъпа физиономия !