"Председателят на ДПС не е влизал в КТБ, но какво правят Костов и Лукарски в банката на ДПС"

Нели Чолашка 15 май 2015 в 11:45 2048 4

Лютви Местан

"Нито в този, нито в каквито и да било други списъци ще видите председателя на партията (ДПС). Какво е правил в банката на ДПС Костов (Иван Костов, бивш лидер на ДСБ), Каракачанов (Красимир Лукарски, лидер на ВМРО), Лукарски (Божидар Лукарски, лидер на СДС и министър на икономиката)".

Това обяви лидерът на ДПС Лютви Местан в кулоарите на парламента по повод изтеклия вчера списък с посетители в кабинета на мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев, докато банката работеше.

"Смятам, че най-важният извод от всичко това, което се разкрива по отношение на КТБ, а ние държим тези разкрития да продължат и да стигнат до дъното - това е непроменима теза на ДПС независимо кого ще засегне. Моят насрещен въпрос е на фона на този дълъг списък с имена, които са отивали на килимчето на г-н Цветан Василев, включително и представители на политически сили, които не само, че не биха могли да бъдат уличени в любов към ДПС, аз смятам, че става въпрос за политически фигури и политически направления, за които ДПС продължава да бъде универсалното зло, какво са правили в КТБ и как се връзва това с мита, че КТБ е била банката на ДПС", коментира още Местан.

По думите му от сейфовете на банката ще излезе злокобният образ на истинските покровители на Василев и ДПС не е сред тях.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!