Нов опит за старт на дело срещу Цветанов

ОFFNews Последна промяна на 03 юли 2014 в 07:38 1998 3

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов

Днес съдът ще направи втори опит да даде ход на третото дело срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

По това дело зам.-председателят на ГЕРБ е подсъдим за незаконно подслушване с трима бивши директори на СДОТО - Цветан Иванов, Камен Костов, Сергей Кацаров.

При първия опит делото не стартира и бе отложено за 3 юли заради здравословен проблем на един от подсъдимите.

Две други дела срещу Цветан Цветанов вече приключиха на първа инстанция. Едната присъда бе оправдателна - по делото за присвояване. Втората - за отказаните СРС-та, бе осъдителна. По нея съдия Тони Гетов определи бившият силов министър да лежи 4 години в затвор.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.07 2014 в 09:45

За милиони няма закони - само медиен театър да замива очите, но продукцията отдавана е толкова евтина, а сме принудени да я гледаме и слушаме - даже и с подобие пародия на пародийна комедия трудно може да се сравни (подсъдим по няколко дела и осъден на 4 години затвор на първа инстанция, продължава да развива успешно политическата си кариера....).

03.07 2014 в 09:36

Цветанов - дръж се! Ти си видна жертва в борбата с организираната престъпност. Искаме на следващите банкноти твоят лик с лавров венец на главата, и на фона на лицата на Доган, Станишев, Пеевски, Сидеров, ...целият парламент, министерства и висш магистрат състав! А БПЦ е добре да направи простъпки да ти канонизира за светец! Да знаят идните какви е чеда раждала Булгар Мадър Болкан СуперГърл! Как геройски биват поломени в битката срещу БОП!Ако бях баровец, щях да наема СофияПрайд и да искаме свободата ти като достоен гражданин на РепБг. И аз с мегафон и плащ като Цицерон щях да апелирам от покрива на Фолксваген Бийтли на площада: - Ооо, тарикати, спрете! И бат Цецо на дъ Фрии освободете! А СофияПрайд ще свирят с пръсти и ще играем Ламбада влакче, за да докажем колко сме истински пейтриътс. Позор за държава осъждаща свидните си чада борещи се за правда и свобода!

03.07 2014 в 09:29

цацаратурата подуши задалите се избори и веднага се активизира, да не би да остане надпартиен орган......живеем в е..ти кочинята.

Кога мисли Цацата да подаде оставка за Костинбродската афера или може ако иска да подаде зарад КТБ (олигофрена срути банковата система, нищо че колегите му не го забелязват). В Бобовдол така и не провериха скандала на десетилетието. Сега явно иска поредните избори да манипулира.

Ако има нещо дето ме отвращава наистина това е съда и прокуратурата. Там няма да е грешка да вземат 100-те най-високо поставени люде и да ги декапитират с гилотина пред парламента