Музикантът Цветан Игнатов със зов за помощ: Рок фен №1 има нужда от помощ сега!

OFFNews 17 април 2024 в 17:04 4146 0

Марин Маринов и Цветан Игнатов

Снимка Facebook

Марин Маринов и Цветан Игнатов

Рок фен №1 Марин Маринов - Маро има нужда от средства за рехабилитация след операция, която му предстои. Зовът за помощ бе публикуван от варненския музикант Цветан Игнатов във фейсбук профила си. 

Игнатов обяснява, че Маро е твърде скромен и притеснителен да обяви това. Ще бъдат организирани няколко събития, за да се съберат средствата. 

"Той има нужда от 1600 лева за операция", която вече е събрана във Варна и утре ще му бъде изпратена, обяснява музикантът. Нужни са обаче още толкова за рехабилитация след интервенцията. 

След операцията Маро няма да може да работи и ще има нужда от някакви средства, за да може да се възстанови.

В следващите дни Игнатов ще обяви няколко концерта, на които ще има кутии за помощ.

"Маро е страхотен пич, мил и изстрадал човек и рок фен. Всички го знаем и мисля, че можем да съберем някакви средства, за да му помогнем. Нека покажем съпричастност към нашего брата и да му помогнем в този труден за него момент. Днес помагаме на него, утре може да имаш нужда ТИ!", допълва музикантът. 

Игнатов дава и своя сметка, тъй като Маро няма, но "се кълна, че всеки приход ще стигне до Маро. Знам, че звучи тъпо, но не мисля, че който ме познава, може да си помисли, че това е поредния SPAM. Поемам отговорност за целия си пост".

IBAN: BG13BUIN95611000458566
Цветан Игнатов
Revolut:
+359888712397

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки