Концерт на тв "Планета" и строеж на надлез променят движението в София

OFFNews 01 декември 2015 в 09:51 4786 3

Концертът „ХІV години Телевизия Планета" днес в зала „Арена Армеец” променя движението в София, съобщи Столична община. 

От 19.00 до 22.00 часа се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов” между бул. „Шипченски проход” и „Площад на авиацията”, без да се засягат спирките на масов градски транспорт.
От 18.30 до 22.30 часа всички превозни средства на масовия градски транспорт, движещи се по бул. „Цариградско шосе” над „Площад на авиацията” ще минават през „Площад на авиацията” и да спират двупосочно на площада на спирки „Площад на авиацията”. 

Промяна в организацията на движение има и във връзка с изграждането над пътен надлез "Филиповско шосе" над околовръстното. До 19 декември се забранява влизането на пътни превозни средства по западното локално платно на Околовръстен път на 100 метра преди кръстовището с ул. „3-ти март“ и самото кръстовище, по ул. „3-ти март“ от Околовръстноен път на 150 метра в посока кв „Филиповци“,  по източното локално и централно пътни платна на Околовръстен път в кръстовище Околовръстен път- Филиповско шосе- ул. „3-ти март“, по „Филиповско шосе“ между ул. „Ицхак Грациани“ и Околовръстен път.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!