Quantcast

Кабинетът изпрати до ЕК обяснения за ОП "Околна среда"

OFFNews Последна промяна на 05 юни 2014 в 06:58 1227 2

ЕК

Късно снощи Европейската комисия е получила от България подробна справка за свършеното от правителството по оперативната програма, съобщи БНТ.

Кабинетът е опитал да обясни подробно на Брюксел какви мерки е предприел, за да подобри усвояването и контрола на евросредствата по "Околна среда".

Експертите на Еврокомисията следва да се запознаят със становището на България и да оценят дали средствата трябва да бъдат спрени.

Страната ни влезе в обяснителен режим, защото по-рано тази година ЕК замрази средствата за проектите ни по ОК "Околна среда". Окончателното решение по въпроса трябва да бъде взето до края на юни.

На 3 юни пък Брюксел спря парите по ОП "Регионално развитие".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.09 2014 в 20:02

Хахаххх И кой е писал обясненията??? Цвета Ципата - сирийско-хамериканската снаха... Освен да налива пари във фирми на свои екс приближени, тоя миндил само става да гони старци над 65 +

05.06 2014 в 07:21

И тя каква стана, пак едно и също! Докога така-като че ли винаги при управлението на БСП! БСП трябва да изчезне от политическия хоризонт, Кутев казва , че е рано за тези които искат политическата й смърт, но така не може, а и не трябва да продължава така! Крайно време на партията в будна кома да й се дръпне шалтера! Това не е българска партия, тя е всичко анти, антисоциална, антиевропейска, всичко анти! Партия на българския геноцид-БСП!