Призраци и филми на ужасите в нощта на Вси Светии

Борислава Славова 22 октомври 2012 в 16:57 4598 0

Снимка НХА
Снимка НХА

С призраци, чудовища и филми на ужасите ще започне вечерта на музикално-сценичното произведение "The Art of Horror 2012 Halloween Fest".

По повод празника на Вси Светии на 31 октомври от 20.00 часа приложният факултет на Националната художествена академия ще се превърне в голям хелуински замък със зловещи изненади.

В аулата ще се прожектират хорър филми, а по коридорите ще летят призраци от ревюто на студентите от специалности "Мода" и "Дизайн". Организаторите на празника са предвидили още и уъркшоп за маски и грим, пърформънси и видео-арт.

Магическата вечер ще озвучават хардкор бандата "Pirahna", разтърсващата black'n'roll група "Sisters Of Radomir" и лидерите на музикалния авангард "Пистамашина". В късните часове зад пулта ще застане и българският електронен продуцент и диджей KiNK.

Към партито ще се присъединят и група от столичните диджеи, сред които  The Gothprince, Vj Magistus, Dr. Terror, Бoris Z, Halojo и 1000 names.

Билети за шоуто може да закупите в мрежата на Еventim на цена от 7 лв., а в деня на събитието-на място на цена от 10 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews