Политолог: Слави казва на политиците "Аз съм изключителен, ще се съобразявате с мен"

OFFNews 29 март 2017 в 11:05 9133 8

Добре е, че Слави Трифонов повдига темата за референдума, но го направи в не много възпитан план. Ултиматуми не може да дава никой, още по-малко каквато и да било гражданска организация. Тонът на писмото му е – аз съм изключителен и вие ще се съобразявате с мен. 

Това коментира политологът Димитър Димитров по Нова тв по повод писмото на Слави Трифонов до политиците и свалянето на предаването му от бТВ в пенеделник вечерта. 

Работата по референдума трябваше да се случи още при предишното Народно събрание. Неестественото е, че се забави толкова много във времето. Политическо лицемерие е да се правиш, че нищо не се е случило, когато 3,5 милиона души са гласували”, коментира социологът Мира Радева. „Един мажоритарен вот изисква много сериозна подготовка. Трябва да си дадем сметка, че всяка една от партиите трябва да представи 240 кандидати. Нещо, което е в ресурса единствено на двете големи партии. В този смисъл в такива кратки срокове това е невъзможно”, допълни Радева.

Тази комунистическа организация, която ти казва, че ти си избирател по рождение, трябва да се прекрати. Във всички демократични държави ти се самоопределяш като избирател, ти решаваш къде да бъдеш избирател, коментира още социологът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12488

8

pironaga

04.05 2017 в 14:44

г-н Политолог, Вие одобрявате ли всичко, което се случва в и с нашата държава??? Забелязвате ли, че мизерията става все по-голяма и по-голяма, за хората, които не са на щат като Вас?

Ето за това е там Слави, защото въпреки, че може да си позволи всичко, може би е единствения, който милее за родината си, народа си и всичко, което се случва в България.

Вярвам, че Слави може да промени нещата.

12035

6

Ачмонек

29.03 2017 в 12:52

Ba4uKiko: прав си бате...ама ентелегенция нема...синята кръв я размиваха в продължение на 45 години и накрая остана един голя кОр! Затва ще се радваме на каквото има

63994

1

Red or Dead

29.03 2017 в 11:30

“““.....Политолог: Слави казва на политиците "Аз съм изключителен.......““““““

Не знам дали има ТОЧНО това предвид, НО безспорно за разлика от тях е.......ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН......БЕЗСПОРЕН ФАКТ.....

Всички тез гниди които в момента се мислят за.....недосегаеми, много скоро ги чака нещо много лошо за самите тях.....и изключително приятно за все още дълбоко спящият матрял.....самият матрЯл не подозира КОЛКО много ненавижда ненаситната политическа шайка.....самото осъзнаване на този факт предстои да се случи много скоро и Слави е една от искрите на осъзнаването на този факт.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!