БиБиСи Радио покани 95-годишен мъж в студиото си, обадил се, че е самотен

OFFNews 22 октомври 2015 в 14:48 3446 0

БиБиСи Радио покани в студиото си свой слушател, 95-годишния Бил, който звъннал по време на предаване, за да сподели, че е самотен.

Думите на симпатичния дядо трогнали до сълзи водещия, както и други слушатели и за това Бил е поканен на гости за кафе в студиото на радиото.

95-годишният мъж е от Саутхамптън, а повод за обаждането му е била темата - откриването на любовта в по-късен етап от живота.

Бил се оженил за своята съпруга Шелия на 2 юни миналата година. Били са приятели 30 дълги години и се оженили, когато и двамата са били вече на възраст. За зла участ Шелия един ден паднала лошо и ѝ се наложило да влезе в болница, а след това и да заживее в дом за възрастни хора, където да наблюдават отблизо здравето ѝ.

"Толкова ми липсва, въпреки че я посещавам всеки ден. Чувствам се толкова самотен", били думите на Бил по радиото.

Водещият на предаването Алекс Дюк поканил Бил в студиото, като той дори поел микрофона и си поговорил на живо със слушатели.

Bill phoned BBC Radio Solent. He was upset, lonely and missing his wife.Alex decided to invite him in.We sent a cab to pick him up, have a listen to what happened next.

Posted by BBC Radio Solent on Wednesday, 21 October 2015

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!