Локо Пловдив развали празника на 10 500 фенове в Русе

OFFNews 28 април 2017 в 19:35 2041 0

Снимка Спортал

Локомотив Пловдив удари 3:2 Дунав при завръщането на русенци на обновения стадион в града. 10 500 фенове изпълниха трибуните в очакване на хубав футбол. Получиха го, но накрая любимият им тим падна.

Куриоз се случи преди първия сигнал. Новият треньор на Локо Войн Войнов не беше допуснат до треньорската пейка. Легендата на Левски се появи с фланелка, сходна с тази на футболистите. На полувремето Войнов трябва да се преоблече, за да получи разрешение.

Иначе мачът тръгна по ноти за русенци. Бранко Костадинов откри в шестата минута след добавка. После обаче на сцената излезе смъртоносното дуо Камбуров-Марчев. Ветеранът се отчете с гол и асистенция. Марчев пък вкара два пъти на Дунав.

В последните секунди отново Бранко Костадинов даде надежда на русенци, като намали за 2:3. До нещо по-сериозно Дунав обаче не стигна в даденото продължение.

Празникът обаче беше налице. Духова музика, мажоретки, опашки за билети, пълни трибуни, красиви изпълнения. Футболен Русе напълно заслужава своя симпатичен отбор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!