Байерн взема Тухел за треньор, Уест Хям приютява Анчелоти

OFFNews 29 септември 2017 в 20:38 2525 0

Байерн Мюнхен не си губи времето след раздялата с Карло Анчелоти. Италианецът беше изритан след резила 0:3 от Пари Сен Жермен във втори кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Временен негов заместник е Вили Саньол.

Според “Билд” и германската редакция на “Sky Sports” директорите в Байерн не само са готови с избора на нов треньор, но и вече са започнали преговори с него - това е бившият наставник на Борусия Дортмунд. Томас Тухел.

Той е безработен след края на миналия сезон. От “Скай” дори уточняват, че всичките им източници в баварския клуб потвърждават: Тухел ще бъде следващият треньор. 

Спряга се името на 30-годишния вундеркинд на Хофенхайм Юлиан Нагелсман, който направи фурор в Бундеслигата през миналата кампания и класира тима си на четвърто място. Младежът беше набит снощи от Лудогорец в Лига Европа. Очевидно обаче по-опитният Тухел (44-годишен) е предпочитаният избор на баварците.

В същото време и Анчелоти може да си намери скоростно работа. Английският Уест Хям вече преговаря с треньора след слабия старт в първенството. Лондончани направиха яка селекция, но са в зоната на изпадащите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!