Ето го новия Range Rover!

Владимир Йончев 15 август 2012 в 10:42 2350 0

Новият Range Rover
Новият Range Rover

Land Rover разпространи първите снимки и информация за новия Range Rover. Четвъртото поколение на луксозния всъдеход е с олекотена, изцяло алуминиева конструкция, която е с 39% по-лека в сравнение със стоманената на предишния модел.

По този начин общото тегло на автомобила е намалено с 420 кг. Благодарение на олекотената алуминиева платформа са постигнати значителни подобрения в ефективността и подвижността на автомобила, като са свалени разходът и вредните емисии.

Новият всъдеход е с изчистена и елегантна форма, леко намигаща към Evoque, но безпогрешно отличаваща го като  Range Rover.Сред иновациите в модела е новото поколение на системата Terrain Response® на Land Rover, която анализира текущите условия за шофиране и автоматично избира най-подходящите настройки на автомобила за съответния терен.

За да се гарантират издръжливост и надеждност, новият Range Rover е подложен на тежкия он- и оф-роуд изпитателен и развоен режим на Land Rover, в който цял автопарк от прототипи изминава милиони километри в течение на 18-месечни тежки изпитания в над 20 страни при екстремни климатични условия >>още>>

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови