Списък с нещата, които трябва да се направят до следващите избори! Задължително!

Емил Йотовски 02 май 2019 в 08:17 6177 0

Да се инвестира в две силиконови курви и за частна вила в дубайско. Парите да се вземат по програма от министерството на туризма.

На детето - нова спортна кола, щото е завършил частното училище с три. Парите - от министерството на образованието.

Да се доплати в частното училище и от три да завърши с пет и шейсет и седем. Да се обвърже с програма за повишаване качеството на образованието. Ако няма такава програма – да се създаде. Митко, втория братовчед, да стане директор на програмата.

Нещо за мен. Уиски от 10 хилки бутилката. К'во му е скъпото? То е колкото една пейка у центъра, бе мама му стара. Човек не може в този живот само с пейки да живее. Десет бутилки. То където една, там и десет.

Да се направи кастинг за нова любовница, че старата вече е на половин година и е стара. Трябва да и се сменя силикона и диференциала нещо започва да и хлопа.

Спонсориране на някакъв тв формат, в който новата любовница да стане известна. Няма да се задоволяваме с анонимки, разбираш ли.

Още една вила да се построи. Нещо скромно, до половин милион. Парите да се вземат от програмата за развитие на селските райони.

Ако има програма за развитие на градските райони, да се източи в един мезонет. По-добре кооперация. 

Да се прекара до вилата минерална вода. Да се построи басейн с олимпийски размери и да се каже, че басейнът ще се използва за тренировки на бъдещи олимпийски надежди.

Да се направи кастинг за бъдещи олимпийски надежди. Жени до 21 години, хубави, стройни и склонни. Интересът към спорта не е задължителен. Да се поискат пари по новата програма от министерството на спорта.

Ако няма минерална вода, да се назначат дълбоки сондажи и да се обявят че проучванията ще са в полза на обществото. Ако се намери вода проучванията да са за сметка на обществото, а водата – на концесия. За да е честно, разбираш ли.

Ако се открие нефт – още по-добре. И той на концесия.

Котката да поеме две от занемарените фирми за източване на ДДС. Па нека видим после как прокуратурата ще вкарва котка в затвора… Смееех!

Да се победи на изборите. Сто бона за кебапчета и сто бона за бири. Да се опишат като представителни разходи. Да им се вземе ДДС-то.

Нещо за кучето. Колибка на морето двеста квадрата. Щото кучето е от голяма порода и да има място. Двор пет декара, за да има къде да тича. Парите да се вземат от някакъв фонд за опазване на околната среда. Щото и кучето е околна среда? Нали така?

Ако някой се опита да задава въпроси, да се прати прокуратурата, ДАНС, жандармерията, специализираната прокуратура, баретите и танковете (ако са останали такива).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови