Лъвът в клетката на "Атака"

Юрий Йорданов Последна промяна на 21 май 2014 в 18:14 6711 10

Юрий Йорданов
Юрий Йорданов

Случаят с откраднатият от Мицубиши Български символ и битката на "Атака" и лидера Сидеров да ни върнат всичко Българско е поредният пример за това кой е истински Българин и коя е Партията, която ще ни върне достойнството.

Гнусните инсинуации на пресата и други национални предатели са само оркестриран от Запада опит България да продължава да бъде в клопката на Запада!

Ако сме честни пред правдата - в "Атака" са прави, дори са искрено последователни в своята битка за ревизирането на историческите грешки, по примера на бащицата Путин. На Путин светът му прости един полуостров. Не му ли се пада на Сидеров един рекламен лъв или тигър?

На прогнилите колониалисти това им е съдбата. Класата на онеправданите трябва да накаже капиталистите. От Маркс, Енгелс и Ленин - до наши дни - експроприацията на награбеното не трябва да спира.

"Смешното" желание на "мекеретата" на японците от Мицубиши-България само подсказва колко много има да се прави по пътя към добрия свят на Сидеров и колко много са се самозабравили експлоататорите..

И още нещо - откъде-накъде чуждоземци ще се бъркат във вътрешните работи на една суверенна държава? Кой от избирателите на "Атака" знае за рекламата на Мицубиши и джиповете им?

Защо Мицубиши ще краде националния ни символ - лъва? Не е ли най-логичното лъвът Сидеров да заведе едно дело срещу кражбата на японците, като част от борба му с ограбването на националното богатство на България?

Ние, като патриоти, искрени и вярващи в силата на Сидеров само можем да сме благодарни за заразяващия пример как се воюва за Майка България, пък била тя и клета.

Нали искаме независимост, нали просперитет търсим - ето го пътя. Връщането на България в семейството на успелите започва от стореното от бореца, който побеля от дертове за родината пред очите ни.

Сега е моментът да бъдат видени всички патриотични юристи и адвокати, които ще застанат на страната на лъва Сидеров и Лъва Български.

Да се готви "Пежо" - там отдавна плачат за едно дело, продавайки колите си по света безнаказано. Сидеров и тях не трябва да остави да печелят от символите ни!

Може би това е ключът да разберем, защо си подвиха опашката французите след измисления скандал на Летище Варна. Гузността ги издаде!

Неразбралите истината предатели - нека реват и нека проклинат.

Лъвът ни намери своя укротител от цирка! Циркът "Атака", който (май) заслужаваме.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.05 2014 в 16:20

Не знам авторът дали е преживял катарзис,но за комен-
таторът под това прозвище си личи определено,че не вина-ги емоционалният "подем"върви в точната посока...

22.05 2014 в 13:13

АТАКА представляват най-тъпата и умствено деградирала прослойка на българското общество!

22.05 2014 в 02:30

Мечо, че за кво да се хаби човек без цел? Нали трябва да ви направи за смях :-) Рубладжийски патриоти и малоумници сте вие :-)

22.05 2014 в 00:05

@Плагиат,
много си прозорлив, ма я си представи следния сатирик:
с мустачки и черна униформа, застанал насред Витошка, изпънал ръка, и хумористично крещи - зиг хайл! зиг хайл!.
Май би бил дори по-ироничен от мазния селяндур, представен ни като "един от нашите автори".
Дори гротеската има определени граници, ако не се ползва с други, ЗАДНИ цели.

21.05 2014 в 23:37

Еми чиста истина:

"Ако сме честни пред правдата - в "Атака" са прави, дори са искрено последователни в своята битка за ревизирането на историческите грешки...

И още нещо - откъде-накъде чуждоземци ще се бъркат във вътрешните работи на една суверенна държава?".

Уж бил "иронизирал", ма иначе ОФФците нямаше да му пуснат текста.

21.05 2014 в 23:11

Абе, "коментатори" .....
Загубихте ли чувството си за хумор?
Авторът сатиризира от началото до края.
Баси... А аз си мислех, че не сте "промити" докрай...

21.05 2014 в 22:45

Тоя лъв на Мицубиши много съмнително напомня онези от Лъвов мост, пред Съдебната палата и пред Вечния огън. Почти същия е, само малко са го раздвижили. Дори постамента е подобен. Май са го копирали от нас.

21.05 2014 в 21:09

Този човечец барабар с цялата атака си ги представям като сиромашкия контингент на една селска кръчма - пасват ми идеално и даже биха ми били симпатични. Проблемът е, когато гледат на цяла България като на кварталната им кръчма.

21.05 2014 в 20:10

Abe, OFFNews, не ви ли е срам да публикувате:
"Класата на онеправданите трябва да накаже капиталистите. От Маркс, Енгелс и Ленин - до наши дни - експроприацията на награбеното не трябва да спира."

Баси... неам думи.
Владо Йончев? Добре ли си?

21.05 2014 в 19:01

А някой няма ли да осъди Мизубиши,че използва лъва ,който е национален символ от Второто българско царство.
А мицубиши е създадена 1870 г.
В Япония лъвове не е имало,докато у нас е имало.


http://samoistina.com/2/luva.htm