„Атака“ окраде и Mitsubishi за партийна пропаганда

Симона Костадинова Последна промяна на 19 май 2014 в 20:40 19932 36

Вляво: Рекламата на Mitsubishi Вдясно: Изображението на "Атака"

„Атака“ отмъкнаха изображение от реклама на световноизвестната марка автомобили Mitsubishi, за да го използват за предизборната си кампания.

Става дума за изображение на каменен лъв, който се съживява и скача от пиедестал. То е използвано в рекламна кампания на Mitsubishi още през 2011 г. и е създадено от студио Platinum FMD.

От „Атака“ са „боядисали“ животното в бяло, зелено и червено и са изрязали мотото на кампанията и логото на световно известната марка от долния ъгъл на картинката.

Добавили са надпис „Търпението ни се изчерпва!“, както и номера на партията в бюлетината за евровота. Тук присъства и задължителният надпис „Купуването и продаването на гласове е престъпление“.

Фонът на двете изображения, формата на лъва и всичко останало е напълно еднакво.

Официалната фейсбук страница на партия „Атака“ е публикувала изображението още на 5 май - няколко дни след началото на предизборната кампания.

Това не е първият гаф на партията на Сидеров по време на тази кампания. Първо стана ясно, че от „Атака“ са използвали кадри от църковен брак, без да поискат позволение от семейството, което е заснето на тях.

Друго нарушение на "Атака" беше разкрито след сигнал от „Протестна мрежа“ до ЦИК - върху билбордите на партийната телевизия "Алфа" бяха залепени бели квадрати с номера на "Атака" в бюлетината, но без задължителния надпис "Купуването и продаването на гласове е престъпление".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.05 2014 в 17:05

АХаххаха педалчетата от атака и тези на които е платено да им изградят онлайн репутация са се развилняли тук :D, ето този педалски коментар е 100% с цел изграждане на онлайн репутация ;)
коментара на педалчето:
"Това 100% с мицубишито са го направили от протестна мрежа, куклите на Сорос на фотошоп и после са го пуснали да оплюят тук Атака предизборно да не мислите, че някой ще се върже! Щом нападат Атака значи за нея трябва да се гласува!!!" - педалската пак ли бре???? ДО КОГА ТАКА???!!!

21.05 2014 в 10:48

Всички са един дол дренки.
Тези са откраднали, а другите лъжат и мажат.
Като гледам платените репортажи на Бареков винаги казват, присъстващите са над 1000, над 4000 или над 5000. Но ако се загледате в първите кадри от залата /които минават много бързо/ ще видите, че това не е възможно.

Но манипулацията е перфектна. Хората запомнят тези цифри и после пускат някой социологическа агенция да каже как Бареков води. И т.н. и т.н.

И не е само той. За всички важи.

А това с осъждането ще стане, ама друг път.
Колкото осъдиха някой от предишните.

А и по телевизията пускат поне 10 реклами които са Copy/Paste на известни марки - особено някои реклами на бира. Не са осъдили никой.

20.05 2014 в 22:54

Атака 4Х4 Hybrid със светска газова уредба

20.05 2014 в 22:42

Открийте разликите! Пратете ги на ПП "Атака"

20.05 2014 в 17:52

Мицубиши са страхотни коли - безспорно, но Атака нямат право да ползват това за реклама.

20.05 2014 в 16:36

"[20:15"> Не кради."
из ИЗХОД 20, 2-17,

20.05 2014 в 13:28

А "Търпението ни се изчерпва" е от транспаранта на БНС за момчетата от Сандански "Стига постановки! Търпението ни се изчерпва!"

20.05 2014 в 13:25

Тия от тая измислена нагъзена Атака трябва да ги осъдят за това нещо. как може да крадеш чужд труд и да го представяш за свой. май са взели думите на П.Пикасо буквално /good artists copy but great artists steal/

20.05 2014 в 11:17

REALист, няма нужда всичко това дори да го обясняваш. Мисля вече, че на всеки, който разполага с поне една мозъчна гънка му е ясно що за вредна измет е партия юруш. Стана ясно, че "национализма" им вече не върви, понеже цяла България видя, че са кучки на доганя. Сетиха се месец преди изборите да се хванат за ссср, в отчаян опит да спечелят някой и друг глас от червени бабички. От тук нататък, ако някой гласува за тях просто явно е умствения капацитет на мекотело. Изключваме разбира се платените храчки, като retarded - за тях е ясно, че за 3 кебапчета и малко лепило биха продали и майка си, и гъза си.