Силвия Великова: Оставам в БНР, няма да се откажа сама

OFFNews Последна промяна на 21 септември 2019 в 12:41 3172 2

Оставам в БНР, няма да се откажа сама. След всяка такава криза все по-малко хора ще рискуват да задават въпроси, защото знаят какво може да им се случи, заяви пред bTV журналистката Силвия Великова.

Усещането да си "задраскан" е ужасно, много е обидно. В рамките на няколко часа ту плаках, ту се смях истерично. След това започнаха да пишат колеги и така разбрах, че е имало смисъл това, което правя. Получих страшно голяма подкрепа, разказа Великова.

Очевидно СЕМ ще направят това, срещу което като съдебен репортер многократно реагирам, а именно - всичко в тази държава да се решава от прокуратурата, коментира тя.

Изречението "Ти не трябва да отразяваш каманията за избора на Иван Гешев, защото си критична" дава достатъчно насоки накъде да се разследва, посочи Силвия Великова.

Същевременно тя припомни, че остава актуален въпросът защо е била върната на работа след обаждане на премиера Бойко Борисов, ако генералният директор на БНР не носи натиск.

Политиците имат нужда не от държачи на микрофони, а от хора, които да ги поставят в некомфортна среда и да им задават въпроси. Иначе няма нужда от нас, коментира известната журналистка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23323

2

Стефан

22.09 2019 в 05:07

Че къде ще се махаш, бе госпожа!
Кой ще говори, каквото до сега?
Смешна работа. Аз, например, също мога да говоря рязко. И също имам журналистическа карта. И да не би да мога същото?
Остави тия глупости, ами си говори в Радиото.
Не се страхувай, а просто ходи на работа. Интересните някой ще ги поинтересува, скоро:).

12015

1

svetliosdg

21.09 2019 в 17:30

Оказва се че само в БНР имат права журналистите и ако реват,има кой да им обръща внимание.
В частните медии,който не е удобен,или никога няма да бъде назначен в дадената медия,или ако бъде изритан,никой не може да скача и протестира!