Нова Броудкастинг Груп има нов директор

OFFNews 13 май 2022 в 13:31 6433 0

Стефана Здравкова

Снимка Нова Броудкастинг Груп

Стефана Здравкова е новият шеф на Нова Броудкастинг Груп

Стефана Здравкова е новият главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп, считано от днес, обявиха от компанията, която притежава Нова телевизия.

Тя поема поста от досегашния главен изпълнителен директор Дирк Геркенс, който го заемаше от ноември 2021 г. Геркенс ще се посвети изцяло на работата си като директор „Програмиране, продукция и рекламни продажби“ на United Media. Той остава свързан с Нова Броудкастинг Груп като председател на управляващия борд, се допълва в съобщението.

Досега Здравкова бе изпълнителен директор на "Нет Инфо". "Продължаващият растеж на основните дигитални продукти abv.bg и nova.bg е сред многобройните й постижения. В допълнение, тя успешно разви и приложи иновативна стратегия за сайтове с намерение за покупка, едновременно с въвеждането на нови рекламни продукти и партньорства в продажбите. Това я отличава като ключова фигура в дигиталната трансформация на Нова Броудкастинг Груп", коментират от медийната компания.

Продължаващият растеж на основните дигитални продукти abv.bg и nova.bg е сред многобройните й постижения. В допълнение, тя успешно разви и приложи иновативна стратегия за сайтове с намерение за покупка, едновременно с въвеждането на нови рекламни продукти и партньорства в продажбите. Това я отличава като ключова фигура в дигиталната трансформация на Нова Броудкастинг Груп.

Нова Броудкастинг Груп е част от медийното подразделение на United Group – United Media, което оперира в осем държави с пет национални телевизионни канала, повече от 50 платени телевизионни програми, успешно дигитално портфолио от 28 уеб портала, 8 печатни медии, в т. ч. вестници и списания, както и 5 радиостанции.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови