Драго Симеонов предложи брак в ефир

Искра Ангелова 16 май 2023 в 16:03 14202 0

Драгомир Симеонов и София Маринкова в

Снимка Търси се

Драгомир Симеонов и София Маринкова в "Търси се" по bTV

Преди 20 години, когато предаванията още се занимаваха с истински интересните личности, имаше едно, което се отличаваше по нещо - беше добронамерено с гостите си и много ги проучваше, снимаше техни близки, изобщо - правеше истинско портретно интервю. Била съм му гост - знам. Тогава (както и сега) то се прави от две близки приятелки. И това също си личи. Тогава то се случваше по една от многото кабеларки. Но от много години е в национален ефир. Казва се „Търси се…“ и можете да го гледате в неделя от 12:30 ч. по bTV.

Тази неделя водещите Нели и Меги са поканили един свестен, чудесен журналист, който познаваме предимно от ефира на Дарик - той има брилянтно чувство за хумор и никога не се е плашил да бъде на правилната страна на историята. Драгомир Симеонов. В студиото той ще бъде с приятелката си София, а пред камерата ще застанат и деца им, както и най-близките им роднини и приятели. Но по-интересното е, че той ще направи най-сетне предложението за брак към жената, с която живее вече седем години. Крайно време беше, както се казва, Драго!

Актрисата София Маринкова и любимият ѝ ще разкажат за голямата си любов. Децата, които ще видим, са от предишните им връзки: порасналият син на Драго – Павел, и синът на София – Орлин, който е в трети клас. Пред камерата София и Драго ще споделят, че са в идеални отношения с бившите си и заедно като едно семейство отглеждат двете си деца.

„Те са доста щури, забавни. Изглеждат ми като по-млада двойка“, казва синът на Драго. На въпроса дали мислят и за общи деца, звездната двойка отговаря: „Мислим постоянно, но трябва да създадем по-голям дом, където да ги отглеждаме“.

„Драго е най-голямата ми любов и най-добрият ми приятел“, ще заяви София, а любимият ѝ, в изблик на вълнение и емоция, ще ѝ предложи: „Моля те, омъжи се за мен!“. В този толкова вълнуващ момент той ще падне на колене пред София и още веднъж ще изрече тези думи: „Моето момиче, така правят рицарите… Омъжи се за мен тази седмица“!

Самата София също ще реагира изключително бурно на отправеното предложение със своето категорично „Да“! Тя ще признае, че двамата не за пръв път говорят на тази тема и вероятно съвсем скоро ще се врекат във вечна вярност. За голямата любов на двамата влюбени ще свидетелстват техните родители и близките им приятели, сред които е и актрисата Силвия Петкова.

Като най-труден период София и Драго ще определят пандемията, когато и двамата започват да получават паник атаки. „Говорехме, разхождахме се, въпреки че беше забранено, и заедно излязохме от този мъчителен за нас момент“, за пръв път ще признаят те.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови