Вещаят ли ви звездите финансов успех?

Лора Костова 15 февруари 2022 в 16:37 1795 0

Снимка Pixabay

Астротерапевтът Кристал Бихалски е астролог от второ поколение в Монклер, Ню Джърси. Тя е световно признат астролог и автор, който е работил с известни университети, включително Харвард, Барнард, Колумбия и Рутгърс. Кристал използва хороскопи, за да помогне на ръководителите да създават успешни екипи. Като професионален астролог, наставник, учител, лайф-коуч и автор, тя разкрива тенденциите през 2022, които могат да доведат до финансово благополучие за всяка зодия.

Овен

2022 година променя посоката на вашата кариера. Имате нови идеи и е възможно да експериментирате с нови прийоми за правене на пари. Най-сетне излизате извън зоната си на комфорт и решавате да рискувате в краткосрочен план. Търсете възможности за растеж и не се колебайте да опитате нещо напълно ново, защото именно то ще ви отведе напред.

Телец

2022 г. е екстремна за вас във финансов аспект. У вас е назряло дълбоко желание да преоткриете начина, по който ръководите финансите си, а 2022 г. ви предоставя точно правилната нагласа за това. Вероятно вече сте сменили кариерата си или сериозно се замисляте над идеята. Независимо дали ще промените изцяло това, което правите, или ще разчитате на допълнителна работа, очакват ви сериозни ползи. Готови сте да приемете нови идеи, така че, подгответе се за радикалните промени към по-добро.

Близнаци

Ключът към печеленето на повече пари през 2022 г. е да поставите себе си на първа линия. Звездите ще ви помогнат да повишите увереността си. На първо място в началото на годината ще излезе желанието ви да се справите с настоящите дългове и да продължите „на чисто“. Обмисляте да усъвършенствате работата си и да си създадете напълно нова ценностна система, която да ви поведе към успеха. Остава само да реализирате мечтите си.

Рак

Очаквайте нови вълни на изобилие през 2022 г. Работите усилено за погасяването на стари дългове и тази година най-накрая ще ви позволи да си отдъхнете. Разгръща се нов цикъл на партньорство, така че е възможно да комбинирате наличните си ресурси по различни начини. Може дори да направите огромна крачка към създаването на дългосрочна инвестиция.

Лъв

Работихте много усилено и продължавате да преминавате през пълен процес на преоткриване. Очаквайте много ползотворни контакти - нови мрежи от хора, които ще инвестират нови средства за финансовия растеж на вашия бизнес. Ключът към успеха са търпението и постоянството. Важно е да се отървете от остарелите и обременяващи активи. Хубавото е, че сте готови за предизвикателството, защото знаете, че сте на прав път. През 2022 година ви очакват и някои неудобни моменти, когато можете да страдате от липса на контрол, но това е пътят към вашия финансов растеж. Партньорите ще забележат вашите усилия и ще ви окажат подкрепа.

Дева

Най-силните ви финансови печалби ще дойдат чрез нови партньори. Годината е благоприятна за изграждането на нови контакти. Добра идея е да наемете професионалист, който да ви помогне с организацията и с това да „видите цялостната картина“. Това е вашата година, когато ще надхвърлите възможностите си и ще реализирате пълния си потенциал.

Везни

Предстоят много интензивни месеци. Но сте в точното настроение, за да рискувате да направите нещо ново. Ще се наложи да излезете извън зоната си на комфорт. Нов ментор или партньор ще се появи на хоризонта, за да ви помогне да разчистите пътя към финансовите успехи. Но, при всички случаи 2022 е годината, в която ще имате нова визия за това какво трябва да направите, за да придобиете онова, към което се стремите.

Скорпион

Появяват се нови възможности да поемете премерен риск в разрастването на вашите капитали. Наред с това ще сте подложени на постоянен натиск за отказ от контрол. Въпреки шансът е на ваша страна, използвайте таланта си на стратези и ще успеете.

Стрелец

2022 разгръща за вас нова оценка на ресурсите. Очакват ви добри печалби, ако се занимавате с недвижими имоти или друга търговска дейност. Силното желание да трупате повече, с по-малко усилия, няма да ви напусне и през тази година. Възможно е да станете по-спекулативни, да експериментирате с нови идеи. Пътят към богатството за вас е свързан с придобиването на повече опит. Бъдете разумни по отношение на това докъде искате да стигнете.

Козирог

Година е добра за Козирозите. Планетите са на ваша страна. Въпреки че съвсем не е вашият стил, очаквайте поемането на някои премерени рискове, за постигане на по-големи печалби. Можете да експериментирате и в сферата на спекулата. Време е да се задействате и да правите повече пари по напълно нови начини.

Водолей

Паричният ви сектор започва да расте и да се разширява. Прекрасен период за реализиране на печалби, но ще изисква да дадете нещо, за да получите повече. Най-важно е как ще използвате своите печалби за бъдещето. Вие сте в процес на възстановяване и вашата цел трябва да бъде да изградите дълготраен бизнес.

Риби

Страхотна година на финансов растеж. Година на креативност и дългосрочни инвестиции. Каквото и да решите да правите, ще се случва лесно и ще донесе достатъчно приходи, за да останете доволни.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови