'Проект Синя книга', който счупи рекорди по зрителски интерес в САЩ, е по EPIC DRAMA

OFFNews 20 септември 2019 в 00:03 11793 0

Снимка Epic Drama

„Проект Синя книга“, хитов драматичен сериал, създаден от носителя на Оскар и Златен глобус Робърт Земекис (Back to the Future, Contact), дебютира ексклузивно за България по Epic Drama на 19 септември и се излъчва всеки четвъртък в 22:00, с повторение в събота от 22:00.

Очаквайте епизод първи, достъпен свободно онлайн на www.epicdrama.bg/watch-now.

Сериалът е базиран на действителни свръхсекретни разследвания на Неидентифицирани летящи обекти и свързани с тях феномени, проведени от ВВС на САЩ през 50-те и 60-те години на 20-ти век. С теми като доверието, фалшивите новини и конспиративните теории, които са на дневен ред повече от всякога, „Проект Синя книга“ улавя пулса на времето и бързо се превръща в сериал №1 при премиерата си в САЩ по-рано тази година.

Сред звездния актьорски състав са Ейдън Гилън (Game of Thrones) и Майкъл Маларки (The Vampire Diaries). Поредицата е вдъхновена от личните преживявания на Д-р Джей Алън Хайнек (в ролята Ейдън Гилън), университетски професор, вербуван от ВВС на САЩ, за да води топ-секретна операция (наречена Project Blue Book), която разследва хиляди случаи, над 700 от които остават неразрешени и до днес.

Всеки епизод изважда по едно автентично досие, съчетаващо НЛО теории с действителни исторически събития от една от най-мистериозните епохи в историята на САЩ. Сред случаите, върху които се хвърля светлина, са инцидентът с чудовището от Флатуудс в Западна Вирджиния, въздушният бой над Горман, Фарго, Северна Дакота, Светлините на Лъбок, Тексас, НЛО случаят Чилс-Уитид в Монтгомъри, Алабама. “Проект Синя книга” черпи от света на науката и загадките, които вдъхновяват въображението на зрителя и желанието му да научи повече.

В драматичния сериал участват също Нийл Макдона (Arrow, Minority Report) като генерал Джеймс Хардинг, самоуверен и проницателен военен, ръководител на новото подразделение на ВВС Project Blue Book; Майкъл Харни (Orange Is The New Black, True Detective) като генерал Хю Валънтайн, потаен и властен генерал от ВВС на САЩ, който държи под око новото звено на Генарал Хардинг; Лаура Менел (Watchmen, The Man in the High Castle) като съпругата на Д-р Джей Алън Хайнек, както и Ксения Соло (Black Swan, Lost Girl) като Сузи Милър, красива млада дама, чийто чар е нещо повече от това, което изглежда на пръв поглед.

„Проект Синя книга“ е интригуваща сай-фай драма в 10 части, излъчвана по EPIC DRAMA всеки четвъртък в 22:00, с повторение в събота в 22:00.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 133 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови