Какво да подарим на мъже, които имат всичко

OFFNews 13 февруари 2024 в 16:46 1407 1

1
подарък

Точно преди Свети Валентин вероятно се чудите какво да подарите на любимия мъж. В противоречие с общото мнение, най-добрите подаръци за мъже изискват доста усилия. Разбира се, може да му вземете няколко чифта чорапи или нов комплект с инструменти, но ако търсите сантиментален или оригинален подарък за мъж, за рождения му ден, Свети Валентин или годишнина, трябва да мислите извън рамките на класическите подаръци.

Какъв подарък да подарим на мъжа, който има всичко?

Часовник

Часовникът е стилен и практичен подарък, който винаги е актуален. В зависимост от предпочитанията и стила на мъжа, за когото мислите да закупите подаръка, може да разгледате различни варианти.

Може да изберете между различни материали на корпуса и каишката, както и между циферблат с различни функции. Ако мъжът е в крак с тенденциите, смарт часовникът може да бъде отличен избор. Те предоставят различни функции като стъпков брояч, измерване на пулса, известия от телефона и други.

Ако искате да направите по-изискан подарък, разгледайте луксозни марки и дизайни. Такъв часовник може да бъде истинско бижу и стойностно попълнение към гардероба.

Колекционерски предмети

Ако мъжът, който искате да зарадвате, има колекционерски интереси, подарете му нещо, което допълва неговата колекция. Намерете ограничена серия или рядък екземпляр от нещо, което той колекционира. Това може да бъде книга, филм, музикален албум или игра. Ако се интересува от антиквариат, търсете старинни предмети или мебели, които да допълнят колекцията му. Ако пък колекционира марки, подарете старинни марки от различни страни или периоди.

За любителите на спорта, търсете ретро екипировка, карти с играчи или други колекционерски артикули от света на спорта. За колекционерите на монети изберете уникални или старинни монети от различни периоди или чужди страни.

Масажор

Масажорът може да бъде отличен подарък за мъж, който има всичко, особено ако той цени релаксацията и грижата за здравето. На мода са безжичните масажори за гръб и шия или електрически масажор за крака. Компактен и удобен за използване, този вид масажор се насочва към конкретни области за облекчаване на напрежението. А за спортуващите - масажен ролер за мускулна терапия. Помага за разтягане на мускулите и облекчаване на напрежението след интензивна тренировка или дълъг работен ден.

Ако половинката ви обича релаксацията – организирайте за него спа почивка или посещение на професионален масаж.

Декантер

Декантерът за уиски е изискан и стилен подарък, който много мъже биха оценили. Със своя изчистен дизайн и изработка от качествено стъкло или кристал, декантерът е истинско произведение на изкуството.

Взехме идеята от тази статия съдържаща огромен списък с подаръци за мъже. Като освен декантер може да подарите и качествена бутилка уиски или вино към него.

Портфейл

Изберете портфейл от висококачествена кожа, като например телешка и цвят, който съответства на стиловете, които мъжът обича да носи. Проверете допълнителните функции, които портфейлът може да предоставя, като например RFID защита за карти от сканиране или отделение за монети.

Безжично зарядно

Безжичното зарядно е удобен и модерен подарък, особено за мъже, които обичат технологичните джаджи и имат всичко останало. Възможно е да разгледате различни опции в зависимост от устройствата, които той използва. Уверете се, че той има смартфон, който поддържа безжично зареждане.

Има различни модели, където можете да избирате между вертикални, хоризонтални, или дори комбинирани стойки, които позволяват зареждане на смартфона и други устройства едновременно. Има дори мултифункционални зарядни станции, които могат да зареждат различни джаджи едновременно - смартфон, слушалки, часовник.

Безжична колонка

Портативната безжична колонка би била идеална за подарък на почитател на музиката, за използване на открито, пътувания или слушане на музика в дома. Много от тях са водоустойчиви, което ги прави подходящи и за басейн или плаж.

Някои модели са оборудвани с интелигентни асистенти като Siri, Google Assistant или Alexa. Те позволяват управление с глас и предоставят допълнителни функционалности.

Персонализиран подарък

Създайте колаж със снимки от специалните ви моменти заедно. Можете да добавите и текст или цитат, който има специално значение за мъжа до вас. Персонализирайте кожен продукт -портфейл, калъф за телефон, ключодържател с инициали, име или специално послание.

Ако мъжът обича готвенето, персонализирана дървена дъска за рязане с името му илисъс специален дизайн може да бъде уникален подарък. Персонализирайте тениска, риза или кърпа за плаж със забавен дизайн, цитат или изображение, което отразява интересите му.

Преживяване

Подарък под формата на преживяване може да предостави уникални и неповторими емоции на мъжа до вас. Изборът зависи от индивидуалните предпочитания и интереси на мъжа, но идеята е да съчетаете уникалността на преживяването с интересите му. Изберете билети за концерт на любимата му банда, театрално представление или спортно събитие, което би го заинтересувало.

Подарете ваучер за урок по катерене, курс по готвене, урок по сърф или друго ново хоби, което той може да опита. Организирайте пътуване до интересен град или дестинация, която той винаги е искал да посети. Добавете адреналин с преживяване във въздуха – полет с балон или парапланеризъм или пък шофиране на спортна или луксозна кола.

Ако обича водните спортове, предоставете му ваучер за каяк или рафтинг преживяване. Ако обича кулинарията, организирайте му кулинарен тур или клас, където да научи нови кулинарни техники и рецепти. Резервирайте вечеря или обяд в изискан ресторант с изключително меню – руско, турско, индийско, испанско, китайско, нещо ново и екзотично.

Спортна екипировка

Ако мъжът, за който търсите подарък, обича спорта, има много възможности за подаръци, които биха му били полезни и забавни. Например нова тениска, екип или екипировка от любимия му отбор. Качествени обувки за спорт, подходящи за конкретната му дейност (бягане, баскетбол и др.). Раници или спортни торби за пренасяне на оборудването. Смарт фитнес гривни или часовници за проследяване на активността или комплект с тежести или кетърбели за тренировка в домашни условия. Спортни слушалки за музика по време на тренировка или ръкавици за фитнес или бокс.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

1

Tsvyatko Kovachev

14.02 2024 в 06:23

тъпо , клиширано , ако е мъж ще се разочарова - питай го какво иска , лесно ще си каже ... аз искам нов мотор , например ...
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика