"Улицата" на Теди Москов открива Есенния салон на изкуствата в Пловдив

ОFFNews 24 август 2015 в 16:34 3862 0

Снимка от репетициите на "Улицата" в НДК.

Телевизия и театър ще се срещнат в мултимедийния спектакъл на Теди Москов „Улицата на живо“, който ще даде официален старт на 11-то издание на Есенен салон на изкуствата в Пловдив на 5-ти септември от 20:30 часа.

На сцената на Античен театър зрителите ще си припомнят емблематичното шоу за времената на преход и промяна – „Улицата“. Спектакълът ще предложи поредица от смешни клоунади и незабравими актьорски импровизации с Мая Новоселска, Валентин Танев, Никола Додов, Георги Спасов, Борислав Стоилов, Тончо Токмакчиев, Адрияна Найденова, Герасим Георгиев–Геро, Малин Кръстев. В някогашните си незабравими превъплъщения на екраните ще се появяват Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов и Камен Донев.

За музиката на живо ще се погрижат Антони Дончев и неговият бенд. Сценографията и костюмите са поверени на Свила Величкова, за картината и монтажа е отговорен Иван Москов. Асистент режисьори на продукцията са Маргарита Бакърджиева и Атанас Атанасов.

Най-големият форум за изкуство в града, Есенен салон на изкуствата, отново ще предложи богата програма, множество изложби, театрални спектакли, музикални събития, улични представления, ще гостуват български творци и гости от цял свят.

Ежегодният салон на изкуствата ще представи фестивалите – "Sounds of the Ages", One Architecture Week, "Национални есенни изложби", ХIX Есенен международен театрален фестивал „Сцена на кръстопът“ =, Седми PolineROOOCK fest, Седмица на съвременното изкуство, Международен куклено-театрален фестивал “Двама са малко – трима са много”, Единадесетото издание на „Нощ/Пловдив“ 2015, Празник на Стария град, VI Международен фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща“ – Есенно издание и др.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Какво пречи на българското кино? С директора на Национален филмов център Петър Тодоров разговаря Искра Ангелова (подкаст)