Руснак свали дрон с копие (видео)

ОFFNews 12 май 2016 в 15:05 8074 6

Кадър, малко преди руснакът да метне копието по дрона.

Участник в средновековен фестивал в Русия свали на земята летящ дрон, като хвърли по него копие, предаде "Дейли мейл".

Забележителната проява на копиехвъргачески умения се случва на тазгодишния Международен фестивал на историческото пресъздаване на ранното руско средновековие, в Липетска област, Русия.

Инцидентът се случил, тъй като мъжът с копието се подразнил от присъствието на летящата машинка, чийто шумен полет развалял атмосферата на събитието, заради което той решил да я свали. Той обаче не е бил единственият от хората там, които са били подразнени от появата на модерната джаджа на фестивала.

Мъжът, секунда, след като е метнал оръжието си.

Копието, точно преди да удари дрона.

"Копието не е предназначено за бой, върхът му е затъпен, дронът не беше унищожен, а просто свален", коментира организаторът Павел Семьонов пред "Росийская газета", като допълни, че отговорният за щетите по машинката участник е заплатил на собственика ѝ обезщетение.

Фестивалът се проведе между 7 и 11 май, като участниците бяха облечени предимно като скандинавски и номадски племена от средните векове. Няколко хиляди души от Украйна, Беларус и Русия взеха участие в него.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13859

4

Daering

12.05 2016 в 18:13

Идеше ми да направя някоя язвителна шега, от онези, обичайните и тъпите - за Русия, за въоръжето със съвременни копия, такива..., но човекът си ме накефи.

Първо, защото си отстоя правото да не му развалят имършъна с разни машинарии и второ, дронът видимо може да не изглежда толкова далече, но мятането си беше добро.

Маладец!

63994

3

Red or Dead

12.05 2016 в 16:05

АМи така е...руските “мужици“ си играят с...копия, а европедероатлантиците със...СТРАПОНИ:)))
Приоритети, какво да се прави...

29585

1

Izalina

12.05 2016 в 15:09

хахах, мужик
ай сега излез от джобчетата :D