Никога няма да има продължение на "Приятели", но получаваме фестивал

ОFFNews 29 юни 2016 в 19:16 5538 1

Актьорският състав на "Приятели".

Повторното събиране на екипа на "Приятели" за продължение никога няма да се състои, отново заяви Марта Кауфман, една от създателките на поредицата, цитирана от сп. "Дедлайн".

Според нея това, че хората искат да видят нови епизоди на сериала, не е достатъчна причина за възраждането му.

"Постоянно ме тормозят по въпроса и все отговарям, че "Приятели" беше шоу за времето в живота, когато приятелите са семейството на човек. Когато наистина си създадеш свое семейство, нещата се променят и това слага край на шоуто.

Няма причина да продължим да снимаме само защото на зрителите им липсват персонажите. Гледайте старите серии, няма начин да ги променим или да направим нещо ново по по-добър начин, няма да се случи никога", каза тя.

Мнението ѝ е споделяно и от актьорите. Според Матю Пери, който влезе в образа на Чандлър, всичко е завършило по чудесен начин и не искат да го развалят.

Добра новина обаче е тази, че в Англия се завръща фестивалът "Приятели" ("FriendsFest"). Там феновете ще могат да пийнат кафе в емблематичното кафе от сериала, да се състезават в конкурси по пеене на песните на Фийби или пък да обиколят апартамента на Джоуи и Чандлър и т.н.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews