Концертът на Helloween се отлага за 13 октомври 2022 година

Hammerfall остават част от турнето United Forces Tour

OFFNews 21 февруари 2022 в 14:24 4033 0

Заради пандемията от COVID-19 Helloween са принудени за втори път да отложат част от европейското си турне, в това число и шоуто им в София. То се отлага за 13 октомври, мястото остава зала "Арена Армеец", началният час е 18:00.

„Въпреки, че ситуацията с пандемията започва да се разхлабва, няма да можем да изпълним планираното турне по предварителния план. Двете банди са изключително тъжни от създалата се ситуация, но са сигурни, че ще успеят да изпълнят концертите и да се срещнат с феновете“, споделят от групата.

Всички купени билети ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Желаещите да върнат билетите си ще могат да го направят на мястото на закупуване от 18 февруари до 17 март 2022 г.

Сумите за билетите, купени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от обекта, от който са купени.

Билети, купени от "Офис 1 Суперстор", книжарници "Ориндж", касата на "Кантус Фирмус" в зала "България", "Стефани Реклама" - Русе (Билетен център Ани), "Смарт Медия Тийм" и "Мюзик център" - Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на "Ивентим БГ":

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на "Ивентим БГ" - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до [email protected]

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Билетите за концерта през октомври са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените на билетите са 80 лева (правостоящи) и 90 и 100 лева за седящи места.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews