Джо Сатриани: Концертът ми в София ще бъде като завръщане у дома

ОFFNews Последна промяна на 09 октомври 2015 в 18:56 3170 1

Джо Сатриани.

“Очаквам с нетърпение концерта в София, защото това ще бъде като завръщане у дома”, заяви китаристът Джо Сатриани преди концерта си в София на 11 октомври в Зала 1 на НДК, с което се отбелязват 9 години Z-Rock.

Всички, които носят музиката в живота си – учители, лекари, майки, бащи и деца – са сред учениците на Сатриани. Той се гордее с тях така, както се гордее с най-известните си ученици - Кърк Хамет, Стив Вай, Алекс Сколник, Чарли Хънтър и останалите успешни музиканти, с които е работил, коментира той.

Преди Джо Сатриани, на сцената в София ще забие многообещаващият китарист Дан Патлански, чиито последен албум от края на миналата година “Dear Silence Thieves” бе обявен за номер 1 Блус Рок албум в света от престижното издание Blues Rock Review, САЩ.

През февруари 2014 година Дан откри шоуто на Брус Спрингстийн в Йоханесбург пред 64 000 публика. Дан Патлански ще посети 10 страни като специален гост на 25 от концертите на Джо Сатриани.

Билетите за концерта на Джо Сатриани са в продажба в мрежата на Еventim, магазините Office 1 Superstore, OMV, Picadilly и са на цени от 55 лева до 115 лева, в зависимост от местоположението в залата.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови