Анастейша зарадва родната публика (галерия)

ОFFNews 17 април 2015 в 16:50 6282 1

Анастейша на концерта ѝ в София.

Снимка Сергей Антонов

Анастейша на концерта ѝ в София.

Поп иконата Анастейша зарадва хилядите си фенове в Зала 1 на НДК вечерта на 16 април, изпълнявайки хитовите си песни и раздавайки се максимално на публиката.

Концертът на звездата започна с една от най-известните ѝ песни Left Outside Alone, последвана от всичко най-добро в репертоара на певицата - Sick and Tired, Paid my Dues, Stupid Little Things, I'm Otta Love, Heavy on My Heart, One day in your life, но и няколко изпълнения от албума ѝ с кавъри "It's a Man's World" като Back in Black и Sweet Child of Mine.

Шоуто беше първа спирка в европейското ѝ турне, посветено на новия албум на певицата "Resurrection".

Дотук с формалната част на концерта, защото той беше всичко друго, но не и формален. Рокаджийката прояви огромно чувство за хумор през цялото време на шоуто, шегувайки се със себе си, с публиката, с музикантите на сцената и общо взето с всичко.

В началото на изпълненията си тя установи, че на сцената има вдлъбнатина, в която някое от токчетата ѝ можеше да попадне и тя да се спъне. Решението на този проблем беше да се маркира мястото с текстилно тиксо, с което певицата после продължи дълго да се шегува.

Към средата на концерта Анастейша взе кутия с листчета, които се оказаха въпроси, зададени от феновете към нея малко преди началото на шоуто. Тя изтегли въпроса с имена, като притежателите им се качиха на сцената, за да се снимат и разговарят с поп дивата.

Непринуденото и земно отношение на изпълнителката не приключи с това, като към края на незабравимата вечер тя обиколи публиката по предните редове, за да се здрависа с нея и да раздаде автографи.

Изключително много за атмосферата допринесоха и двете беквокалистки на сцената, както и музикантите, всички показвайки умения от световна класа.

Накрая публиката си тръгна от концерта с усещането, че е присъствала на невероятна вечер с приятели, вместо на изпълнение на световна звезда.

Днес тя публикува във Фейсбук прощално видео към българските си почитатели и отпътува за Полша за следващия си концерт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови