Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Вижте красавицата, която открадна сърцето на легендата Кристиан Виери (снимки)

OFFNews 04 март 2019 в 16:24 4820 0

Снимка Instagram: costy_caracciolo

Повече от ясно е защо Констанца Карачоло успя да открадне сърцето на италианската футболна легенда Кристиан Виери. Блондинката е една от най-известните красиви манекенки на Апенините.

Интересното е, че преди двамата да се съберат, Карачоло имаше връзка с друг футболист - Алесандро Матри. Русата красавица многократно разкриваше, че е лудо влюбена в чаровния нападател и отношенията между двамата изглеждаха като американска романтична комедия.

Само четири месеца след началата на романса с Констанца, Матри решил да поразнообрази личния си живот и се хвърлил в прегръдките на друг модел - Федерика Нагри.

Преди да се кротне с блондинката, Бобо пък беше неуморен. Той сменяше жените като носни кърпички. През леглото му са минали някои от най-известните модели и тв водещи в Италия. Малко преди да започне връзката си с Констанца, Виери се раздели с модела Джазма Кендрик.

Все пак пътищата на Виери и Констанца се засичат и те вече са заедно от около три години. 28-годишното русо изкушение и 44-годишният бивш нападател ще се врекат във вечна вярност няколко месеца след като станаха родители за първи път.

Моделката дари Виери с дъщеричка в края на миналата година. Преди да се роди малката Стела, обаче, те загубиха едно дете. Карачоло претърпя аборт през ноември 2017 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!