Суперзвезда на НБА платил 20 000 долара, за да пребият негов враг

OFFNews 18 май 2017 в 16:16 2175 0

Една от най-големите звезди на НБА Джеймс Хардън е платил 20 000 долара на бандити, за да пребият негов враг. Гардът на Хюстън Рокитс, който печели по над 25 милиона долара годишно, е наредил обира на Моузис Малоун Джуниър.

Жертвата е син на легендата на Ракетите - Моузис Малоун. Джуниър бил пребит, а от него са взети бижута за над 50 000 долара близо до стриптийз клуб в Тексас.

Според Моузис баскетболната звезда се засегнал заради коментар във Фейсбук. Джуниър се присмял на цените, които Хардън иска от деца, желаещи да тренират. Джордж Фара, негов адвокат, заяви: "Постът се отнася за сумата от 250 долара, която Джеймс Хардън прибира за баскетболен лагер".

Според разследването Малоун бил проследен извън клуба от група въоръжени, съборен на земята, удрян и ритан в лицето няколко пъти. След това бандитите прибрали диамантените му обеци и други бижута.  Въпросната нощ Хардън също се е мярнал в клуба.

Четирима от злосторниците са заловени. Единият от тях - Дариан Блаунт, казал на Джуниър, че е бил "наказан заради неуважение към Джеймс Хардън".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews