Спортът и модата, които вървят ръка за ръка

OFFNews Последна промяна на 22 юли 2019 в 13:07 1333 0

Снимка Chanel

Спортът и модата все повече започват да се допълват. Световноизвестните марки вече наблягат не само на удобството, а и на начина, по който изглеждат и се чувстват клиентите им, когато спортуват.

Със сигурност обаче си задаваме въпроса колко от бюджета си трябва да отделим за спорт и кое е по-важно – какви дрехи носим или как да тренираме по-пълноценно?

Някои от най-известните луксозни марки като Louis Vuitton, Burberry или Chanel предлагат друг поглед над нещата, като съчетават спортните занимания на клиентите си с луксозния начин на живот.

В своята лятна колекция марките предлагат изключително луксозни аксесоари, които разбира се са на цени, които малцина биха си позволили.

Ето и някои от тях:

Chanel предлагат баскетболна топка със сребрист или златист надпис, която е достойна единствено за червения килим. Цената и е около 2000 евро.

Марката предлага и скейтборд, за чиято цена трябва да се запита допълнително.

За любителите на волейбола са се погрижили от Louis Vuitton, които предлагат красива и модерна волейболна топка с чантичка към нея на цена от 1 800 евро.

Практикуващите йога могат да похарчат доста по-малко. Срещу 350 евро, те могат да се сдобият с луксозна постелка на Burberry.