Смях в социалните мрежи след ранното отпадане на Германия от Мондиала (снимки)

OFFNews 28 юни 2018 в 12:15 7695 0

Ранното отпадане на немския национален отбор предизвика истински бум в социалните мрежи, които не пропуснаха да се пошегуват с историческия резил на Бундестима.

Сред най-активните по традиция бяха феновете на Англия, които от години недолюбват селекцията на Йоаким Льов, заради болезненото отпадане на "трите лъва" на Мондиал 2010. Освен това, на Острова изчислиха, че Англия за първи път от 1966 година насам се представя по-добре от маншафта на световни финали.

По-малката дъщеря на Христо Стоичков - Христина също не пропусна възможността да се пошегува с Бундестима след резила срещу Южна Корея (0:2).

Малко след като световните шампиони сдадоха титлата в Русия, щерката на най-великия български футболист пусна емотикона със смеещо се човече, знамето на Германия и надпис "Bye Germany".

Отдолу Христина публикува легендарното видео със своя баща от САЩ'94, където на чист немски казва "Айн цу, цвай цу, трайн, дрън".

Шегите в социалните мрежи дори свързаха отпадането на Бундестима с политическата ситуация в страната. В една от публикациите се вижда снимка на канцлера на Германия Ангела Меркел, която звъни на президента на САЩ Доналд Тръмп с думите: "Тръмп, аз съм, Ангела. Истинският враг е от юг, не от север".

Небезизвестният сайт "PornHub" пък изрично предупреди, че има намерение да махне немската секция заради позорното отпадане на Бундестима.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови